Dvodnevno strokovno srečanje plastičarjev, 30. in 31. maj 2014, Hotel Betnava Maribor

15. maj 2014

Vabimo vas na DVODNEVNO STROKOVNO SREČANJE SEKCIJE PLASTIČARJEV, ki bo 30. in 31. maja 2014, v Hotelu Betnava, Maribor. Pohitite s prijavo, saj prijave potekajo le še do 19.05.2014!

Sekcija plastičarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije tudi letošnje leto organizira dvodnevno strokovno srečanje plastičarjev. Svojim članom želimo ponuditi visoko strokovno izbrana predavanja uveljavljenih predavateljev, kakor tudi predavanja na teme aktualnih, splošnih področij, zanimive za obrtnike in podjetnike. Za čim bolj prijetno počutje bomo strokovni del povezali s prijetnim neformalnim druženjem, kjer bo mogoče vzdrževati in navezovati poslovne stike.

Točen potek programa se nahaja tukaj: PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA PLASTIČARJEV.pdf

Uvod v srečanje bomo začeli s predavanjem o delovnih razmerjih, oblikah dela in kolektivni pogodbi za obrt in podjetništvo (KPOP) in nadaljevali z aktualnostmi na področju davčne zakonodaje. V sklopu strokovnih predavanj se bomo prvi dan seznanili s temo predelave odpadkov ter predvidenih novosti v zakonodaji, nato pa obiskali podjetje TAM Maribor, kjer si bomo ogledali montažo avtobusov. Popoldne bo sledila degustacija vin na Meranovem, zvečer pa večerja v Restavraciji Vnukec.  

V soboto bomo srečanje začeli s predavanjem o tržnih potencialih v podjetju, nato pa se bomo strokovno seznanili z novimi postopki pri brizganju, o dodatkih plastiki in mešanicah. S predavanjem o vplivih temperiranja na kvaliteto izdelkov in ciklusu pri brizganju bomo zaključili s strokovnim delom ter se v nadaljevanju seznanili še z proizvajalčevo odgovornostjo in primeri iz prakse, ki jih bo predstavil sponzor, SIPOS, d.o.o. . Za zaključek srečanja se bomo informirali še o prodajnem programu sponzorja, ROBOS d.o.o..

V soboto, 31.05.2014, pripravljamo za spremljevalke udeležencev srečanja vzporeden program, ki bo združeval zabavno ustvarjanje s prijetnim druženjem.

Prijavnica se nahaja tukaj: PRIJAVNICA.pdf 

Vljudno vabljeni!    

nazaj na vse novice