Vabilo na dogodek »Kako do dinamičnega in usklajenega podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti?«

9. april 2019
                                                                          

Vljudno vas vabimo na delovni zajtrk z naslovom »Kako do dinamičnega in usklajenega podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti?«, ki bo potekal v petek, 10. 5. 2019, od 9. do 10.30 ure, v Hotelu Slovenija, Kongresni center Portus (dvorana James Cook), Obala 33, Portorož.

Dogodek bo potekal v okviru projekta SCALE(up)ALPS, ki je sofinanciran iz programa Evropskega regionalnega razvojnega sklada preko programa Interreg Alpine Space.

V Sloveniji smo v zadnjih letih priča hitremu in dinamičnemu razvoj nacionalnega start-up / scale-up ekosistema. Okrepljeno je inovativno in podporno okolje ter infrastruktura subjektov inovativnega okolja, kjer vidno vlogo prevzemajo predvsem tehnološki parki, univerzitetni inkubatorji in podjetniški pospeševalniki, ki v okviru svojih programov povezujejo različne vire financiranja, mentorstvo, strokovno podporo, podjetja in raziskovalne institucije ter zagotavljajo prostorske pogoje in infrastrukturo.

Na dogodku  bomo poskušali začrtati konture povečanega usklajenega delovanja podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti in poiskati sinergije med deležniki ekosistema.

Dogodek je namenjen podpornem okolju, start-up / scale-up podjetjem, strokovni javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

PROGRAM

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave sprejemamo do 7. 5. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest, preko e-prijavnice. Za vse dodatne informacije lahko pokličete ga. Edino Zejnić na tel.: 01 58 30 586 (edina.zejnic@ozs.si).

Veselimo se srečanja z vami!

Vabilo in program
 
                        

nazaj na vse novice