Biti član OZS je donosno - dobrodošli v naši zbornici!

Obrtniki in podjetniki smo svoje območne obrtno-podjetniške zbornice in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ustanovili že pred štirimi desetletji. Vse od takrat je naš zastopnik pred državo. Naše skupno znanje in izkušnje so pod okriljem obrtne zbornice dobili večjo veljavo in moč. Ko v odnosu z državo zastopa in ščiti naše skupne interese, dosega dolgoročne koristi za celotno panogo obrti. Kratkoročne koristi so številne ugodnosti, ki jih z lahkoto sproti uveljavljamo s kartico Mozaik podjetnih. V obrtno-podjetniški zbornici smo našli dobrega zaveznika, ki nam je v pomoč pri poslovanju. Svetovanje, izobraževanje, pomoč in številne druge storitve in ugodnosti obrtno-podjetniške zbornice so nam vedno na voljo.

Povečujemo uspešnost in znižujemo stroške poslovanja. S tem in številnimi ugodnostmi si članarino povrnemo dvakratno; takoj in dolgoročno. Uporabljajte kartico Mozaik podjetnih. Je donosna, kot je donosno biti član Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Za vstop v prostovoljno članstvo Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije izpolnite izjavo o prostovoljnem članstvu.

Če imate težave z odpiranjem ali tiskanjem dokumenta, namestite zadnjo različico programa Adobe Reader. Dobite jo tukaj.

Več o prednostih članstva