Borza mednarodnega poslovnega sodelovanja

Enterprise Europe Network je vzpostavil Borzo mednarodnega poslovnega sodelovanja (borza), ki podjetjem brezplačno omogoča, da sklenejo poslovno sodelovanje. Borza je mednarodnega značaja in deluje po standardiziranih postopkih, ki jih je postavila Evropska agencija za mala in srednja podjetja (EUASME). V borzo so vključena mala in srednje velika podjetja iz 60 držav.

Kako deluje borza?

Borza je brezplačna storitev in podjetjem omogoča iskanje med ponudbami in povpraševanji tujih podjetij in objavo oglasa s ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini.

- Iskanje poslovnih priložnosti v borzi

- Vpis za prejemanje oglasov borze (brezplačna prijava na redno prejemanje aktualnih oglasov)

Ali ste v borzi zasledili ponudbo ali povpraševanje tujega podjetja, ki vas zanima?

V borzi se vsak dan objavljajo nove ponudbe in povpraševanja. Če vas ponudba ali povpraševanje zanima izpolnite obrazec za pridobitev kontaktnih informacij o tujih podjetjih (obvezno navedite šifro oglasa, npr. EEN-jan-01) in ga pošljite po elektronski pošti na een@ozs.si. Na podlagi podatkov iz obrazca bomo zaprosili tujega partnerja za iskani kontakt. Tuje podjetje, na katerega oglas ste se odzvali, bo z vami neposredno navezalo poslovni stik.

Ali želite objaviti vašo ponudbo ali povpraševanje v borzi?

Podjetja lahko brezplačno objavijo tudi svojo ponudbo ali povpraševanje tako, da v celoti izpolnijo obrazec in ga pošljejo po elektronski pošti na een@ozs.si.

Informacije 

Edina Zejnić
Tel.: 01 58 30 586
E-naslov: edina.zejnic@ozs.si

www.een.si I Facebook/EENSlovenija