Izobraževalni center OZS

 
Z znanjem do odličnosti in večje konkurenčnosti! 

Vse pogosteje spoznavamo, da moramo ali si želimo pridobivati in izpopolnjevati znanje, bodisi zaradi poklicnega napredovanja, osebnostne rasti ali kakovostnejšega preživljanja prostega časa.

Spremembe na trgu, konkurenca, postavljeni cilji in neprestana želja po uspehu nas silijo k novim, inovativnim rešitvam. Uspešni podjetniki se zavedajo, da je uspeh podjetij prihodnosti v naložbah, pa ne samo v smislu investiranja v stroje, razvoj, izboljševanje kakovosti, temveč predvsem v naložbah v znanje. Do potrebnega znanja lahko pridemo po različnih poteh. Najtežja in najdražja pot, ki jo lahko izberemo, so lastne izkušnje. V Izobraževalnem centru se zavedamo pomembnosti konkurenčne prednosti znanja za razvoj podjetništva, zato ponudbo izobraževalnih storitev specializiramo in prilagajamo potrebam obrtnikov in malih podjetnikov.

STORITVE IZOBRAŽEVALNEGA CENTRA OZS

  • Sodelovanje pri kreiranju prihodnosti srednjega poklicnega, srednjega strokovnega in višjega strokovnega izobraževanja

  • Promocija poklicev

  • Mojstrski izpiti - pridobitev srednje strokovne izobrazbe

  • Izvajanje Nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK) in Temeljnih kvalifikacij (TK)

  • Strokovni seminarji, delavnice in zakonsko predpisana znanja

  • Strokovna srečanja sekcij, kongresi in posveti

  • Izvajanje usposabljanja in izpitov za sodne izvedence in cenilce za področje obrti / Klub mojstrov Slovenije

  • Priprava programov po meri podjetij  

Pri oblikovanju ponudbe tesno sodelujemo s Svetovalnim centrom OZS, strokovnimi sekcijami in območnimi obrtno-podjetniškimi zbornicami, ki imajo bogato znanje, izkušnje, potrebne informacije in neposreden stik z vami, ki so vam naša izobraževanja namenjena. Posebno pozornost namenjamo tudi izboru izvajalcev, saj želimo, da so to strokovnjaki iz prakse, ki prenašajo znanje tako, da ga lahko takoj uporabite v svoji praksi. Pri svojem delu se povezujemo z mnogimi ministrstvi, šolami, fakultetami ter drugimi domačimi in tujimi inštitucijami.

Vabljeni, da skupaj ustvarjamo konkurenčno prihodnost!                                                                  

Aktualni dogodki v OZS in OOZ.

 

Mednarodni gospodarski forum (Slovenija, Hrvaška, Srbij..

25.07.2018

Številni organizatorji in partnerji dogodka, ki smo obrtne in gospodarske zbornice, resorna ministrstva, poslovni klubi, podjetja in ostale organizacije najavljamo Mednarodni gospodarski forum Sloveni..

več

Vabilo na konferenco "Hitro rastoča podjetja – izzivi i..

21.06.2018

Vabimo vas na konferenco z naslovom "Hitro rastoča podjetja – izzivi in prihodnost?", ki jo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije organizira v okviru projekta EU steps up to scale up management, sku..

več

Letos 50 novih mojstric in mojstrov

19.10.2016

Letos bo svoje mojstrsko izobraževanje sklenila 16. generacija mojstric in mojstrov. Dosegli bodo svoj osebni in strokovni cilj ter se pridružili skupini skoraj 3000 kolegic in kolegov, ki so od leta ..

več

Priložnosti energetskega pogodbeništva za slovensko gos..

03.10.2016

Z majhnimi naložbami do ogromnih prihrankov, smo zapisali ob koncu lanskoletnega dogodka En.management, kar je lahko odlično izhodišče tudi za letošnjo konf..

več

Že ta mesec brezplačni seminarji za PUD ter lokacije za..

02.09.2016

OZS je partner v dveh konzorcijih, ki sta uspela s prijavo za izvajanje brezplačnih PA seminarjev v skladu z Javnim razpisom Ministrstva za šolstvo in šport v okviru sredstev Evropskega socialnega sk..

več

Aktualni in prihajajoči razpisi Ministrstva za gospodar..

06.04.2016

Iz naslova Evropskih strukturnih in investicijskih skladov ima MGRT v programskem obdobju 2014-2020 na voljo 885.000.000 evrov. Ta sredstva bodo na voljo slovenskemu gospodarstvu v obliki povra..

več

Dan pri mikro in malih delodajalcih - 7. april 2016

30.03.2016

Zavod RS za zaposlovanje bo letos, podobno kot lani, organiziral Dan pri mikro in malih delodajalcih, ki bo 7. aprila 2016. V okviru tega načrtuje obisk 300 mikro, malih in srednje velikih delodajalce..

več

Usposabljanje na delovnem mestu - javno povabilo

29.03.2016

Zavoda RS za zaposlovanje je objavili novo javno povabilo za izvedbo programa Usposabljanje na delovnem mestu. Ukrep za povečanje zaposljivosti brezposelnih omogoča delodajalcem, da brezposelno osebo..

več

Tečaji angleškega in nemškega jezika za uspešno poslovn..

25.03.2016

Vabimo vas na učinkovite tečaje angleškega in nemškega jezika – splošni tečaji, konverzacija, poslovni jezik in priprava na mednarodne izpite ter specializirane delavnice za poslovno komunikacijo s ..

več

Štipendije v šolskem letu 2015/16 prvič tudi za deficit..

03.09.2015

Po nekajletnih prizadevanjih Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije bo v šolskem letu 2015/2016 država prvič dober milijon evrov namenila za štipendije dijakom in odraslim, ki se izobražujejo za defici..

več