PONUDBA DIAGNOSTIČNIH NAPRAV LAUNCH

19. januar 2015
Ponudba sekcije avtoserviserjev in podjetja OBD Global, ki prodaja opremo LAUNCH, vsebuje več tipov diagnostičnih naprav za osebna in en tip za tovorna vozila, ki pokrivajo različne sklope funkcionalnosti ter s tem možnosti uporabe – od najenostavnejše do napredne oziroma visoko profesionalne. Vse diagnostične naprave odlikujejo:
  1. Ugodne cene.
  2. Širok nabor napredne diagnostične programske opreme, saj pokrivajo približno 90% vseh azijskih, evropskih in ameriških znam vozil (vse glavne znamke).
  3. Izredno ugodna in prilagodljiva nadgradnje programske opreme:
    • Brezplačna nadgradnja programske opreme za celotno prvo leto od dneva nakupa
    • Po preteku tega roka se naprava ne zaklene in se nemoteno uporablja naprej tudi brez nadaljnje nadgradnje
    • Kadarkoli kasneje se lahko nadgradnjo izvede po sistemu: plača se samo za tekoče leto, pokrije pa vse neizvedene nadgradnje za nazaj. 
  4. Odlični garancijski pogoji - dve leti garancije za vse proizvode.
Podjetje OBD GLOBAL iz Lenarta je partner podjetja LAUNCH Europe GmbH (Kerpen – Nemčija), ki je vodilni globalni ponudnik naprednih diagnostičnih sistemov ter ostale opreme in servisnih rešitev za avtoservisne delavnice. Vsi produkti so narejeni v visoko tehnološko opremljenih proizvodnih kapacitetah, celotno poslovno in proizvodno okolje pa je certificirano po standardih ISO 9000:2000, QS9000 in TS 16949.
 
Diagnostična naprava je bila testirana tudi pri avtoserviserju g. Petru Casermanu z Vrhnike, ki je podpredsednik sekcije avtoserviserjev, specialist na področju avtoservisne diagnostike. Testiranje je opisal z besedami: »Uporabljam diagnostične naprave več priznanih firm, vendar toliko podatkov in tako dobrih rezultatov, kot jih dobim z napravami LAUNCH – in jih dobim zelo hitro, to pa me je zelo presenetilo. Pozitivno so bili presenečeni tudi študentje v programu avtoservisni menedžer!«
 
Več o ponudbi , ki tržijo diagnostično opremo  si lahko ogledate v prilogah – dodatne informacije pa dobite pri sekretarju sekcije avtoserviserjev Igorju Pipanu, igor.pipan@ozs.si ali 01/583 05 68.

- primerjava diagnostičnih naprav LAUNCH
- LAUNCH avtodiagnostika - predstavitev naprav
- LAUNCH tester baterij BST 12
 
Nakup je ugodnejši za člane sekcije avtoserviserjev s kartico Mozaik ugodnosti! 
nazaj na vse novice