Aktualno

Pretekli teden je v ZDA ponovno dišalo po slovenski hrani - sporočilo za javnost

04.03.2019

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Na STO objavili Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomskega turizma 2019 – 2023(New)

04.03.2019

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Na STO objavili Akcijski načrt razvoja in trženja gastronomskega turizma 2019 – 2023

04.03.2019

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Naslednji teden bo v ZDA ponovno zadišalo po slovenski hrani

22.02.2019

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Do 1.4.2019 je potrebna uskladitev kategorije nastanitvenih obratov po novem Pravilniku

21.02.2019

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Rok za poročanje o embalaži na ARSO je 31.3.2019

21.02.2019

Lanskoletne spremembe Uredbe o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo so prinesle kar nekaj sprememb tudi za podjetja, ki na slovenski trg dajejo do 15 ton embalaže letno skupaj z embaliranim blagom. Ker spodnjih količinskih izjem ni, to.. več


Dnevi slovenskega turizma v Portorozu

09.10.2018

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Danes v Bruslju Slovenija prejela naziv Evropska gastronomska rrgija 2021

09.10.2018

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


Strokovno srecanje gostincev letos v Hotelu Slovenija v Portorožu - 27.11.2018

09.10.2018

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


V veljavi nov pravilnik o kategorizaciji nastanitvenih obratov

09.10.2018

Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS opozarja na problematiko pomanjkanja ustreznih kadrov ter predlaga rešitve Sekcija je pripravila nabor predlogov za rešitev pomanjkanja ustreznih kadrov v gostinstvu in turizmu ter jih posredovala n.. več


  1 2 3 ...16 Naprej