Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V junijski reviji med drugim preberite ...

 

15. Forum obrti in podjetništva

Obrtniki in podjetniki so v Portorožu predstavnikom vlade in širši javnosti predstavili letošnje zahteve malega gospodarstva. Od Vlade pričakujejo, da jih bo uresničila še pred državnozborskimi volitvami prihodnje leto.

Ana Roš je z obrtniki delila svojo zgodbo

Dogodek v Portorožu so obrtniki in podjetniki izrabili tudi za to, da se poklonijo najboljši kuharici na svetu. Predsednik Branko Meh ji je podelil Zlati ključ OZS, Roševa pa z zbranimi delila svojo zgodbo.

Avtoserviserji na sejmu Avto in vzdrževanje

Sekcija avtoserviserjev pri OZS je obiskovalcem predstavila svojo dejavnost in prizadevanja za razvoj stroke, predstavili so novo spletno stran in soorganizirali strokovni posvet o vplivih vzdrževanja vozil na varnost v prometu.

50. sejem MOS

Obrtniki so lahko ponosni, da so prvi dali pobudo za organizacijo obrtnega sejma, ki je v pol stoletja prerastel v osrednji in največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji ter širši regiji. Letos bo tako med 12. in 17. septembrom praznoval svoj 50. jubilej, obiskovalce pa bo sprejel vsebinsko nekoliko spremenjen.