Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V poletni reviji med drugim preberite ...

 

Branko Meh ostaja predsednik OZS

Dosedanji predsednik OZS Branko Meh bo zbornico vodil še prihodnja štiri leta. To so na volilni skupščine 2. julija odločili poslanci iz vrst obrtnikov in podjetnikov, ki so Mehu namenili 56 glasov, njegovemu protikandidatu Milanu Škapinu pa 22 glasov.

Kriza jim je dala krila

Junija je 50 let svojega uspešnega delovanja praznovalo družinsko podjetje DRM, d. o. o. iz Sežane. Zadnja gospodarska kriza jih je močno prizadela. Vseeno so uspeli preživeti, stavili so na mlade, njihovo znanje in nove programe.

Dvorec Rakičan v znamenju kovačev

Raziskovalno izobraževalno središče je na zunanjem prostoru Dvorca Rakičan 3. junija gostilo vseslovensko srečanje kovačev, ki sta ga pripravila OOZ Murska Sobota in Cehovsko društvo kovačev Slovenije.

Logaška zbornica na podjetniškem dogodku leta

Na koprski Fakulteti za management je že deveto leto zapored potekal festINNO – podjetniški dogodek leta na Obali, ki združuje zabavo in inovativnost. FestINNO 2018 je gostil več kot 20 strokovnjakov in predstavnikov 15 ustanov podpornega okolja, obiskalo pa ga je več kot 300 udeležencev.