Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V septembrski reviji med drugim preberite ...

 

Zakon,ki ga res nujno potrebujemo!

Obrtniki in podjetniki prihajajoči Zakon o vajeništvu podpirajo in njegovo uveljavitev pričakujejo čim prej. Avtorjem zakona so poslali vrsto konstruktivnih pripomb, za katere menijo, da so nujne za učinkovito delovanje zakona.

Embalirajo vse od lososa do avtomobilskih luči

Podjetje K.M.K. BOX je eno redkih proizvodnih podjetij v večinoma turistični izolski občini in proizvaja embalažo iz valovitega polipropilena za širok spekter uporabnikov. Med največjimi uporabniki so avtomobilska in farmacevtska industrija ter industrija bele tehnike.

Priloga Vsi na MOS

Tudi letos bodo obrtniki in podjetniki dali pečat Mednarodnemu sejmu obrti in podjetnosti, ki bo na celjskem sejmišču od 13. do 18. septembra. Obrtno-podjetniški zbornični sistem se bo predstavil na več kot 1000 m² in poskrbel za številne obsejemske dogodke.

Že četrta generacija Antonov na Katarini

»Štiri generacije gostilničarjev, ki s tradicionalno slovensko kulinariko že od leta 1924 razveseljujejo številne kakovostnih jedi željne goste. Da je Gostilna Dobnikar na Katarini nad Ljubljano zaprisežena tradiciji, oznanja tudi znak blagovne znamke Gostilna Slovenija.