Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V decembrski reviji med drugim preberite ...

 

Kakovost in odnos do strank šteje

Devetdesetletna tradicija Krznarstva Smole je garancija za visoko kakovost, strokovnost,butično ponudbo in prijaznost do strank. Bogato znanje se v družini Smole prenaša iz roda v rod, njihov odnos do dela in strank pa je na ravni najboljših evropskih krznarskih hiš.

20. humanitarno-tekmovalna akcija slikopleskarjev

Slovenski slikopleskarji so uspešno sklenili prvi dve desetletji svoje humanitarno-tekmovalne akcije. V dvajsetih letih je v njihovi humanitarni akciji sodelovalo že preko 1500 slikopleskarjev.

Simon Ogrizek, novi predsednik Florinta

Na letni skupščini Florint v Katowicah na Poljskem je bil za predsednika združenja soglasno izvoljen Simon Ogrizek, ki že vrsto let vodi Sekcijo cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS. Izvolitev je veliko priznanje za njegovo dosedanje aktivno delo v panogi in združenju, hkrati pa tudi za sekcijo.

Obrtna pot

Namen projekta je, da učenci zadnjih razredov osnovne šole poklice in delo spoznavajo v realnem okolju, v delavnicah. Zato v njem poleg OZS in območnih obrtno-podjetniških zbornic sodelujejo tudi obrtniki in podjetniki – ambasadorji poklica.