Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V oktobrski reviji med drugim preberite ...

 

Obrtniki ponosni na svoj sejem

Sredi septembra je bil v Celju 50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti. Obrtniki in podjetniki so danes lahko zelo ponosni na svoje starejše kolege obrtnike, ki so že pred pol stoletja dali ključno pobudo za organizacijo prvega sejma. Ta se je nato iz majhnega obrtnega sejma razvil v pomemben obrtni sejem in osrednji poslovni dogodek mednarodnih razsežnosti.

Veliko srečanje prevoznikov

Skoraj 1.500 prevoznikov in njihovih družinskih članov se je zadnjo septembrsko soboto zbralo v servisnem centru podjetja Prigo na Brdu pri Ljubljani. Odličen odziv je presenetil celo organizatorje strokovnega in družabnega srečanja, Sekcijo za promet pri OZS in Združenje za promet pri GZS.

Visoko kakovostni reklamni napisi

Družinsko podjetje Neonart iz Maribora, ki se vse bolj odpira na evropski trg, je podjetje za proizvodnjo in montažo svetlobnih in reklamnih napisov s 50-letno tradicijo. Je eno največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji. Ukvarjajo se z vizualnimi komunikacijami oziroma reklamnimi napisi vseh vrst in oblik.

Sonce, les in prijetno strokovno druženje

Konec septembra je svoje tradicionalno strokovno srečanje, na katerem se je zbralo več kot 110 udeležencev, pripravila Sekcija lesnih strok pri OZS. To je minilo ob zanimivih temah, strokovnem sejmu in prijetnem druženju v krogu kolegov.