Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V aprilski reviji med drugim preberite ...

 

Zahtevajo umik paketa sprememb delovne zakonodaje

Delodajalske organizacije ugotavljajo, da predlagane spremembe delovne zakonodaje ne zasledujejo ciljev dokumenta Za dostojno delo, zato jih ne podpirajo in zahtevajo umik celotnega paketa predlogov zakonov.

Sporočila ustvarjamo ljudje

To je vodilo podjetja Vivapen, kjer že petdeset let ustvarjajo za tiste, ki pišejo. Ves čas to počnejo z zanosom in s srčnostjo, njihova razvojna naravnanost pa jih je privedla med vodilne proizvajalce nalivnih peres, rolerjev flomastrov, brisalcev za črnilo, črnilnih vložkov in črnila v Evropi.

Naši paradni konji zanimajo tudi ameriški trg

Pomembno vlogo pri internacionalizaciji poslovanja naših podjetij poslovanja odigrava tudi gospodarska diplomacija. Minuli mesec je veleposlanik Združenih držav Amerike v okviru rednih aktivnosti obiskal podjetje KGL d.o.o. iz Litije.

Cvetje dokončno pregnalo zimo

Spomladansko sejemsko dogajanje v Celju so že dvaindvajsetič sooblikovali tudi člani Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS. Na 440 m2 so predstavili domačo vrtnarsko proizvodnjo, parkovne zasaditve, ponudbo cvetja in šopkov ter različnih dodatkov za vzgojo in nego rastlin.