Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

 

 

V januarski reviji med drugim preberite ...

 

Zakon o vajeništvu

Po dobrem letu dni usklajevanj in prizadevanj za uveljavitev novega Zakona o vajeništvu je OZS v končno besedilo predloga le uspela vključiti vse svoje bistvene spremembe in zahteve, ki so bile ključne za korekten zagon izvajanja izobraževanja bodočih vajencev.

Zimsko poslovno srečanje B2SKI 2017

Le slab mesec dni nas še loči od Zimskega poslovnega srečanja B2SKI 2017 v Kranjski Gori. Prvi konec tedna v februarju bomo tako priča našim na novo oblikovanim zimskim igram. Dobrodošla novost bo veliko mednarodno poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov iz širšega področja naših sosednjih držav.

Sejmi 2017

Tradicionalni pregled sejmov, ki je v sredini revije, je izbor evropskih sejmov. Pregled je pripravljen po državah in mestih, kjer pripravljajo sejme ter po različnih dejavnostih.

Pripravljeni na sodelovanje z obrtniki

Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS je pripravil Nacionalnega inštituta za biologijo. Rdeča nit tokratnega srečanja je bila skupna želja po krepitvi povezovanja mikro in malih podjetij z znanostjo in raziskavami na področju biologije.