Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V januarski reviji med drugim preberite ...

 

Slavili smo odličnost

Zadnji pomembnejši dogodek OZS v lanskem letu je bila podelitev priznanj za poslovni odličnost Obrtnik leta in Podjetnik leta, priznanja najstarejšemu obrtniku leta ter mojstrskih diplom na Brdu pri Kranju. Obrtnica leta 2018 je postala gostinka Mojca Trnovec, podjetnik leta 2018 pa avtoprevoznik Peter Pišek.

Pridite na Kope!

Že prihodnji konec tedna, v soboto, 19. januarja 2019, bo na Kopah potekalo tradicionalno Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami. Prireditev vsako leto združi stanovske kolegice in kolege ter njihove družinske člane vseh generacij.

Sejmi 2019

Tudi letos smo pripravili pregled evropskih sejmov, ki so še posebej zanimivi za obrt in podjetništvo. Pregled sejmov je tudi tokrat narejen po državah in mestih, kjer organizirajo sejme, in po različnih dejavnostih. Prilogo najdete na sredini revije.

Povezovanje s centri znanj

Sekcija kovinarjev pri OZS in Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS sta pripravila obisk dveh kovinarjem zelo zanimivih institucij, ki jim pri njihovem delu, reševanju tehnoloških problemov in strokovnem razvoju pridejo lahko še kako prav.