Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V aprilski reviji med drugim preberite ...

 

Državni sekretar za malo gospodarstvo

Vlada Marjana Šarca je na pobudo OZS imenovala državnega sekretarja za malo gospodarstvo. To je postal obrtnik Franc Vesel. OZS ob tem ne skriva zadovoljstva, da bodo obrtniki in podjetniki končno dobili svojega predstavnika v vladi, ki se bo ukvarjal zgolj z reševanjem njihovih problemov.

EVMA d.o.o. iz Logatca

V 30 letih so se iz garažne delavnice razvili v sodobno organizirano in tehnološko opremljeno podjetje, ki na slovenskem trgu spada med vodilna podjetja na področju vizualnih komunikacij.

Gostilna Slovenija v ZDA

Pod okriljem blagovne znamke Gostilna Slovenija je tokrat ameriški javnosti vrhunsko slovensko kulinariko uspešno predstavila Gostilna Šempeter iz Bistrice ob Sotli.

Zlatarji o prihodnosti

Zlatarji združeni v Sekciji zlatarjev in draguljarjev pri OZS so leto začeli s strokovno ekskurzijo na sejem Inhorgenta, kjer se bodo predstavili prihodnje leto. Čas, ki so ga ob tej priložnosti preživeli skupaj, pa so izkoristili predvsem za razmislek, kako naprej v razvoju in povezovanju stroke.