Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V oktobrski reviji med drugim preberite ...

 

Za nami še en uspešen sejem

V svoji pol stoletni zgodovini delovanja je MOS doživel že veliko sprememb. Hkrati se je odlično pozicioniral kot MOS(t) med gospodarstvom in politiko. Predstavilo se je kar 1417 razstavljavcev iz 32 držav, sejem pa je ponovno zaznamovala tudi OZS.

Srečanje v Ajdovščini

OZS in GZS sta s svojima strokovnima sekcijama konec septembra v Ajdovščini pripravili že drugo Srečanje prevozniških družin in prevozniških podjetij. Dogodek je združil prevoznike, njihove družine, predstavnike podjetij, najvišje predstavnike države, pristojnih ministrstev in številnih strokovnih združenj.

Prijetno strokovno druženje lesarjev

Organizatorji so ohranili lansko lokacijo Na jasi v Miklavžu pri Taboru, ki lesarjem zagotavlja čudovito okolje za njihovo srečanje. Strokovno srečanje je minilo ob zanimivih temah, malem strokovnem sejmu in prijetnem druženju v krogu kolegov.

V ZDA dišalo po slovenski hrani

Vrhunski slovenski gostinci so poskrbeli za prepoznavnost Slovenije kot kulinarične destinacije. Pod okriljem blagovne znamke Gostilna Slovenija je ameriški javnosti vrhunsko slovensko kulinariko kot prva predstavila Gostilna Rajh iz Murske Sobote.