Vsebina aktualne revije Obrtnik podjetnik je v celoti dostopna le članom OZS ter naročnikom. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. 

V decembrski reviji med drugim preberite ...

 

Slovesnost OZS na Brdu pri Kranju

OZS je 14. novembra podelila priznanja Obrtnik leta, Podjetnik leta, Najstarejši obrtniki leta in mojstrske diplome. Slavili so Slavko Kržišnik, Miran Andrejek, Vladimir Korošec ter 24 mojstrov in mojstric.

1.konferenca o izzivih poslovanja v tujini

Konferenca, ki jo je pripravila OZS, je odgovorila na številna vprašanja, povezana s poslovanjem na italijanskem, avstrijskem, nemškem in hrvaškem trgu. Svoje izkušnje na omenjenih trgih so z udeleženci delili tudi uspešni podjetniki.

Slikopleskarji letos humanitarni v Veržeju

Letošnja humanitarna akcija slikopleskarjev je potekala v Enoti Dom osnovne šole Veržej v Prlekiji. Otrokom so prepleskali njihov edini pravi dom, kjer živijo, se učijo, igrajo in odraščajo.

Strokovno srečanje kovinarjev

Konec novembra je bilo v Zrečah tradicionalno strokovno srečanje kovinarjev. Zbralo se je okrog devetdeset udeležencev za katere je sekcija pripravila zanimiva izobraževanja in predavanja zanimivih gostov, popoldan in večer pa sta bila v znamenju sproščenega druženja.