Dobrodošli na straneh spletnega mesta OZS z omejenim dostopom. Vaš dostop in uporabo spletnega mesta OZS urejajo splošni pogoji uporabe. Prosimo vas, da jih pred nadaljevanjem uporabe spletnega mesta OZS podrobno preberete. Če z navedenimi splošnimi pogoji uporabe soglašate, to potrdite s klikom na gumb "Strinjam se".

Splošni pogoji uporabe
 

  Naročite brezplačen elektronski izvod revije

  Pošlji     

  Davek na nepremičnine: V predlagani obliki nas pelje v pogubo!

  Predstavniki obrtnikov, kmetov, upokojencev in drugih nasprotnikov Zakona o davku na nepremičnine so strnili vrste. Ker vlada ni upoštevala njihove zahteve, da se zakon sprejema po rednem in ne po nujnem postopku, so začeli zbirati podpise proti zakonu.
  prikaži več

  Andrej Klobasa : »Razlastiti« hočejo še obrtnike in državljane

  Prepričevanja vlade o tem, da ona ve, katera je prava pot, ki nas bo popeljala iz hudih težav v boljšo prihodnost, vzbujajo med slovenskimi državljani čedalje manj zaupanja, kajti njihovo življenje je kljub odrekanju vsak dan bolj siromašno. To občuti tudi Andrej Klobasa.
  prikaži več
   

  Delo upokojenih s. p.-jev: Mar pokojnina res ni pravica?

  »40 let smo delali in plačevali v pokojninsko blagajno, naše pokojnine so prislužene in jih ne damo. Ker kot upokojeni samostojni podjetniki še vedno opravljamo dejavnost, ostajamo aktivni člani družbe, plačujemo davke in prispevke in delamo pošteno.«
  prikaži več
   

  40 let OOZ Maribor: Darilo države ob jubileju

  Mariborski obrtniki in podjetniki so praznovanje 40-letnice svoje stanovske organizacije sklenili z gospodarskim forumom, na katerem so razpravljali o možnostih pridobivanja finančnih sredstev za male gospodarske subjekte, s svečano akademijo in podelitvijo priznanj.
  prikaži več