Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Maske - prijava na razpis za brezplačno dodelitev zaščitnih mask

Pomembno obvestilo!

Preden izpolnite obrazec si preberite spodnje obvestilo.

Vsa komunikacija bo potekala preko e-pošte. Zato dobro preverite vpisani e-naslov.

Po kliku na POŠLJI boste na vpisani e-naslov prejeli sporočilo o oddanem obrazcu, ki vsebuje povezavo s katero potrdite oddajo obrazca. Šele po vaši potrditvi se bo prijava štela za oddano in evidentirano.

Pozorno vpišite davčno številko. Če je vpisana pravilno, se bo po vpisu izpolnila večina podatkov. Podatki, ki se izpolnijo avtomatično, so lahko napačni. Preden zaključite obrazec dobro preverite pravilnost vpisanih podatkov.

Če ste lastnik več podjetij, preverite na katerem podjetju imate registrirane zaposlene.  Število zaposlenih na dan 31. 12. 2020 bomo preverili na ZZZS.

Pred oddajo prijave preberite javni poziv, ki je objavljen tukaj. Z oddajo prijave se šteje, da ste z njegovo vsebino seznanjeni.

Obveščamo vas, da se bodo delile maske za splošno uporabo brez certifikata. Prejem mask pomeni državno pomoč. Več o tem preberite v javnem pozivu.


Davčna številka (brez SI) *
Matična številka *
Naziv fizične osebe ali pravnega subjekta *
Naslov *
Pošta *
e-Naslov *
Telefon *
Statistična regija *
Član
DA
NE
*
Vpišite skupno število zaposlenih na dan 31.12.2020, za katere boste uveljavljali zahtevek. Število vsebuje število zaposlenih skupaj z nosilcem dejavnosti.
Skupno število zaposlenih *
Območna Obrtno-podjetniška zbornica, kjer ste imeli 31. 12. 2020 sedež podjetja *
O tem, ali vam je bila vloga odobrena, vas bo obvestila Območna obrtno-podjetniška zbornica po elektronski pošti. Naslov Območne Obrtno-podjetniške zbornice najdete tukaj: Seznam OOZ
Pišite nam