Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Dobrodelna akcija parkatarjev - Ptuj 2019

08. JULIJ 2019  |   mi®

Minuli petek in soboto se je na Ptuju odvijala tradicionalna, že enajsta donatorska akcija za obnovo parketnih površin v organizaciji podjetja HGtrade. Skupina HELIOS s podjetjem HGtrade ter enajst obrtnikov - parketarjev so poskrbeli, da so lesena tla šestih igralnic v Vrtcu Ptuj, enoti Mačice, dobila novi sijaj in zaščito. Igralnice bodo tako v bodoče še bolj primerne za otroške radoživosti in igre.

 

Parketni laki Chromoden, ki so proizvedeni v skupini HELIOS, trži pa jih Heliosovo podjetje HGtrade, so narejeni na vodni osnovi in zato okolju in zdravju prijazni, hkrati pa izstopajo tudi po svoji izjemni odpornosti na obrabo in udarce. Laki Chromoden tako zagotavljajo čudovit izgled parketnih površin tudi v šolskih igralnicah in športnih dvoranah. Z njimi je novo podobo dobilo tudi 260 m2 parketnih površin v šestih igralnicah Vrtca Ptuj, natančneje v enoti Mačice.

 

V vrtcu so obnovo parketnih površin sprejeli z navdušenjem. Ravnateljica Vrtca Ptuj, ga. Marija Vučak je ob tem povedala: »V imenu otrok, staršev in vseh zaposlenih v Vrtcu Ptuj se iskreno zahvaljujem podjetju HGtrade, skupini HELIOS ter vsem izvajalcem te srčne donacije. Takšnih projektov je vedno manj, zato smo izjemno hvaležni, da je bil letos za prenovo tal izbran naš vrtec. Celoten projekt za seboj nosi močno sporočilo o pomembnosti medsebojnega sodelovanja in prostovoljnega dela ter nedvomno predstavlja dober zgled našim otrokom. Po zaslugi prenovljenih tal bodo v novem šolskem letu naši otroci deležni kakovostnejšega bivanja v vrtcu, kar bo prispevalo tudi k boljšemu počutju ter zadovoljstvu otrok, staršev in vseh zaposlenih.

 

Županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek je pozdravila projekt: »Zelo smo se razveselili novice, da bo podjetje HGtrade v sodelovanju s parketarji obnovilo tla v šestih igralnicah Vrtca Ptuj, v enoti Mačice. V Mestni občini Ptuj si prizadevamo našim najmlajšim zagotoviti dobre pogoje za preživljanje časa v varstvu, zato smo tovrstnih akcij izjemno veseli in zanje zelo hvaležni.«

 

»V podjetju HGtrade smo ponosni, da ima naša donatorska akcija vsako leto širši pomen. V enajstih letih odkar vodimo akcijo, so novo podobo dobile igralnice vrtcev po vsej Sloveniji. Z veseljem podpiramo projekte, ki so plod sodelovanja med posamezniki in dokazujejo, da lahko z malo truda naredimo velike spremembe. Ko gre za vrtce se tudi parketarji z veseljem odzovejo, kljub višku sezone v tem času,«  je dejal Tomaž Založnik, direktor podjetja HGtrade.

 

Poleg podjetja HGtrade ter tehnične službe skupine HELIOS je pri donatorski akciji sodelovalo in brezplačno pomagalo tudi enajst parketarjev, članov Sekcije polagalcev talnih oblog pri OZS: Tomaž Šilak s.p. iz Markovcev, Srša Stanko d.o.o. iz Beltincev, Parketarstvo Twin Zlatko Vozlič s.p. iz Pristave pri Mestinju, Stanislav Petrovič s.p. iz Ptuja, Boris Mahne s.p. iz Šoštanja, Franc Ribič s.p. in Matej Ribič s.p. iz Kamnice, Igor Šuštar s.p. iz Kamnika, Asmir Halilović s.p. iz Krškega, Andrej Grandovec s.p. iz Šentvida pri Stični ter Robert Horvat s.p. iz Mačkovcev.

20190708-dsc_004720190708-dsc_005120190708-dsc_007420190708-dsc_010220190708-dsc_010420190708-dsc_011220190708-img_921220190708-img_938420190708-img_9377 (2)20190709-img_9447

Preberite tudi:

Pišite nam