Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Sekcija tekstilcev vas vabi na ogled sejma The One Milano - MIFUR MIPAP, Top End Prêt-à-Porter Show , ki poteka v času od 20. do 23. septembra 2019 v Milanu v Italiji. To je industrijski sejem mode in oblačil, usnja, usnjenih predmetov in čevljev.

19. JUNIJ 2019  |   Adrijana Poljanšek

Vabimo vas na dvodnevno strokovno ekskurzijo – dvodnevni ogled sejma v Milanu, ki bo potekal v času od 21. do 22. septembra 2019.  
 

ODHOD: 21.9. 2019
ČAS POTOVANJA:2DNI / 1 NOČ
NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV:30

 
        
1. DAN:LJUBLJANA - MILANO
Odhod avtobusa ob 3:30 iz dogovorjenega mesta V Ljubljani. Vožnja z nekaj vmesnimi postanki mimo Benetk do Milana. Milano je drugo največje mesto v Italiji in  prestolnica visoke italijanske kulture in mode, s posebnim življenjskim utripom in slogom, kjer si bogata preteklost in vznemirljiva sedanjost podajata roki. Predviden prihod v Milano ob 10:00 uri in obisk sejma do zaprtja. Okoli 18.00 ure bo sledila vožnja do hotela v okolici ter nastanitev, večerja in nočitev.

2. DAN: MILANO-LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpeljali do centra mesta in oglede začeli na trgu Piazza Duomo, kjer si bomo ogledali veličastno katedralo Duomo. Katedrala je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi; gradili so jo kar pol tisočletja. Sprehodili se bomo pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine in prave italijanske kavarne. Izložbe trgovin in butikov, polne svetovno znanih blagovnih znamk, so prava paša za oči. Sprehod po mestu bomo zaključili pri sloviti milanski operni hiši Teatro alla Scala. Sledilo bo nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Po ogledih se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

    
ŠT. PLAČANIH OSEB    45    40    35    30
CENA NA OSEBO V EUR    125    131    139    149

CENA na osebo VKLJUČUJE: : prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestnine in parkirnine namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, 1 x polpenzion, zunanje oglede po programu, in slovensko vodenje, organizacijo potovanja ter DDV.  MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba 30 EUR.

Vstopnice,  so brezplačne, vendar je potrebno predhodno urediti rezervacijo.
Skupina mora sama izpolniti obrazec na spletni strani, kjer morajo vpisati podatke za vsakega posameznika.

Vč informacij preko e- pošte: Adrijana.polajnsek@ozs.si 


 

Pišite nam