Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
mednarodno

Usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij - »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOS

13. JUNIJ 2017  |   Edina Zejnić

Vabljeni na usposabljanje za svetovalce in vodstvene kadre ter lastnike podjetij z naslovom: »PRENOS PODJETIJ NA DELAVSKE ZADRUGE in PREOBLIKOVANJE PODJETIJ V ZADRUGE kot eden izmed načinov zagotavljanja STRATEŠKIH TRAJNOSTNIH VIDIKOV POSLOVANJA IN UPRAVLJANJA PODJETIJ«, ki bo potekalo 21., 22. in 23. junija 2017 v Salonu uporabnih umetnosti (Glavni trg 1) v Mariboru.

SPIRIT Slovenija in Združenje CAAP, so.p. organizirata intenzivno in poglobljeno usposabljanje na temo prenosov podjetij na delavske zadruge (t.i. delavski odkupi v obliki zadrug) in preoblikovanj podjetij v zadruge (statusnih preoblikovanj gospodarskih družb v zadruge) kot enem izmed možnih načinov zagotavljanja strateških trajnostnih vidikov poslovanja in upravljanja podjetij.

Delavnice in predavanja bodo izvedli domači in tuji strokovnjaki na področju zadružništva, preoblikovanja podjetij v zadruge in prenose podjetij na delavske zadruge ter na področju podjetniškega prestrukturiranja. Usposabljanje je namenjeno svetovalcem na področju zadružništva in podjetniškega prestrukturiranja ter vodstvenim kadrom v podjetjih in lastnikom podjetij, ki se nahajajo pred izzivom lastniškega prestrukturiranja.

Program

Predavanja in delavnice bodo potekale v slovenskem in angleškem jeziku.

Usposabljanje v obsegu skupno 20 ur bo izvedeno v treh dneh od 21. do 23. junija 2017 v Mariboru. Vključenih bo do 25 udeležencev. Udeležba je možna samo v obsegu celotnega tridnevnega usposabljanja. Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Prijave: Prijave so obvezne na naslovu: info@caap.si, do zasedbe mest. V primeru odpovedi manj kot 3 dni pred začetkom usposabljanja ali v primeru zgolj delne udeležbe mora prijavljeni kandidat poravnati kotizacijo v višini 80,00 EUR. Prehrana v času usposabljanja je zagotovljena (napitki, prigrizki, kosila, večerje). Prevoze in prenočišča v Mariboru si uredijo udeleženci na lastne stroške.

Elektronski dokumenti:


Preberite tudi:

Pišite nam