Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Poslovne delegacije

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije samostojno in v okviru članstva v mreži Enterprise Europe Network organizira sodelovanje podjetij na mednarodnih dogodkih in poslovnih srečanjih.


Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi sestanki so odlična poslovna priložnost za navezovanje poslovnih stikov za bodoče sodelovanje in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij. Z izvedbo le-teh želimo omogočiti našim članom nove poslovne stike s tujimi poslovnimi partnerji, kar naj bi tudi vodilo do sklenitve novih poslov in posledično do razvojne rasti podjetij.

Mednarodno poslovno srečanje "Uspešno v Sloveniji", 12.9.2019, Celje

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s partnerji Advantage Austria Ljubljana in mrežo zbornic New Alpe Adria ter Enterprise Europe Network organizira v okviru 52. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom "Uspešno v Sloveniji", ki bo potekalo v četrtek, 12. 9. 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.

Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, pridobitev novih poslov, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.

Dogodek je namenjen podjetjem, ki delujejo na področju: gradbeništva, elektro industrije, elektronike, avtomatizacije in merilne tehnike, raziskav, razvoja, prenosa tehnologij, strojev za obdelavo in oblikovanje kovin in orodij, kovinske industrije, obnovljivih virov energije, lesne industrije, plastike in logistike ter transporta.

*Okvirni program

9.30-10.00

Registracija

10.00-10.10

Pozdrav udeležencem

10.10-11.00

Delavnica: Kako najti pravega prodajnega partnerja/distributerja?

11.00-12.00

Hladno-topli stoječi buffet in mreženje

12.00-16.00

Individualni sestanki po predhodnem razporedu (B2B)

16.00-19.00

Ogled sejma MOS

*Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku, prevajanje bo zagotovljeno.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 9. 9. 2019 na spletni strani: https://successful-in-slovenia.b2match.io/

Dodatne informacije:
- Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Edina Zejnić, t. 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si

Pišite nam