Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

8. Kongres podjetnikov Slovenije , 31. maj in 1. junij, Hotel Bernardin, Portorož

15. MAJ 2019  |   Valentina Melkić

Vljudno vabljeni na 8. Kongres podjetnikov Slovenije, ki bo potekal , 31. maja (od 14.00 ure dalje)  in 1. junija (do 14.00 ure) v  Hotelu Bernardin, Portorož.

Letošnja rdeča nit kongresa: Vodenje, ki navdihuje, digitalizacija podjetja in sodobne podjetniške prakse.

Poleg klasičnih podjetniških tem, ne bo manjkalo tudi aktualnih tem, kot so: blockchain, družinsko podjetništvo, sodobno vodenje malega podjetja, digitalni marketing, digitalizacija podjetja, umetna inteligenca, strojno učenje robotizacija, sodobno brandiranje in še kaj. 

Na kongres  vas vabita tako organizator kongresa, kakor tudi Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS, kot partner dogodka.
Več informacij, program in možnost prijave najdete na tej povezavi >>

Pri prijavi lahko člani OZS izkoristite 25 % popust pri kotizaciji, ki je v skladu z dogovorom med Odborom za znanost in tehhnologijo pri OZS in  organizatorjem dogodka. Za uveljavitev popusta v rubriko »PODJETJE« poleg naziva podjetja vpišite še »ČLAN OZS«

Dodatne informacije:  
Kongresna pisarna KONGRES PODJETNIKOV SLOVENIJE
LAMPRET CONSULTING d.o.o.,Tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, mail: info@kongres-podjetnikov.si, Telefon: 05 – 33 82 700

Vljudno vabljeni !

Preberite tudi:

Pišite nam