Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS Tuji trgi

novica S 1. avgustom bo v veljavo stopil trgovinski sporazum med EU in Vietnamom

S 1. avgustom bo v veljavo stopil trgovinski sporazum med EU in Vietnamom. Gre za najbolj celovit sporazum, ki ga je EU kdaj koli sklenila s kakšno državo v razvoju, odpravil pa bo 99 % carinskih dajatev na blago, s katerim pogodbenici med seboj trgujeta.

novica Slovenski podjetniški sklad razpisuje kredite v višini od 5.000 do 50.000 EUR na podjetje za blažitev posledic epidemije COVID 19 na gospodarstvo

Skupno razpisanih 25 mio EUR kreditov je namenjenih za podporo okoli 750 mikro, malih in srednje velikih podjetij s področja turizma, ki so locirana izven problemskih in obmejnih problemsih območij, imajo vsaj 5 zaposlenih in so utrpela gospodarsko škodo zaradi virusa SARS-CoV-2.

Predstavitev

Mednarodno poslovanje je ključnega pomena za razvoj podjetij in njihove proizvodnje ter storitev. V okviru OZS zagotavljamo celovite storitve in podporo ter pomoč članom pri vstopu na tuje trge. Naloge, ki jih izvajamo so zastopanje, informiranje, svetovanje o poslovanju v tujini, izobraževanje, pomoč pri iskanju primernih poslovnih partnerjev, organizacija poslovnih delegacij in sejmi.

Poslovne priložnosti iz mednarodne baze mednarodnega sodelovanja (Enterprise Europe Network)

Poslovne priložnosti po svetu

Poslovne informacije o tujih trgih

Priročniki, programi, študije s področja mednarodnega poslovanja
 
Koristne povezave

Finančne spodbude za podjetja
Pišite nam