Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS Tuji trgi

novica Razpis AMULET - Priložnost za financiranje inovacij na področju lahkih materialov

Mala in srednja podjetja opozarjamo na priložnost za financiranje inovacij na področju lahkih materialov, kot so zlitine lahkih kovin, keramični kompoziti in kompoziti na osnovi polimerov.

novica Mednarodna avtomobilska konferenca v Beogradu, 31.5. – 01.06. 2022 in poslovni sestanki

Avtomobilski grozd Srbije organizira mednarodno konferenco, ki bo potekal v Beogradu med 31. majem in 1. junijem 2022. To leto pričakujejo več kot 250 udeležencev najmanj 150 podjetij iz Jugovzhodne Evrope in več kot 20 eminentnih mednarodnih govornikov. Konferenca je odlična priložnost za srečanje z visokimi predstavniki velikih avtomobilskih firm, kot so: Northvolt, Robert Bosch, Brose, ZF, Continental, Nidec, Toyo, Hilex, Leoni, Mitshubishi electric, Konnect- Volkswagen Group Innovation Hub, Tel Aviv... .

Predstavitev

Mednarodno poslovanje je ključnega pomena za razvoj podjetij in njihove proizvodnje ter storitev. V okviru OZS zagotavljamo celovite storitve in podporo ter pomoč članom pri vstopu na tuje trge. Naloge, ki jih izvajamo so informiranje, izobraževanje, svetovanje o poslovanju v tujinipomoč pri iskanju primernih poslovnih partnerjev, organizacija poslovnih dogodkov, poslovnih delegacij in sejmi.

Poslovne priložnosti iz mednarodne baze ponudb&povpraševanja (Enterprise Europe Network)

Poslovne priložnosti po svetu

Nov spletni portal »Access2Markets« za lažji dostop do tujih trgov


Poslovne informacije o tujih trgih

Priročniki, programi, študije s področja mednarodnega poslovanja
 
Koristne povezave

Finančne spodbude za podjetja
Pišite nam