Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS počitnice

 Stomorska, Šolta
Stomorska, Šolta
Že od od 17 €/dan
V prijaznem mestecu Stomorska na dalmatinskem otoku Šolta ima Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (v nadaljevanju: OZS) počitniški dom s šestimi moderno opremljenimi apartmaji (dva modra, dva rdeča in dva rumena):
  • Modri apartma: bivalni prostor (raztegljiva sedežna garnitura), spalnica (zakonska postelja), balkon in pogled na morje, velikost 33,9 m².
  • Rdeči apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in raztegljiva sedežna garnitura), balkon in pogled na morje, velikost 19,1 m².
  • Rumeni apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in postelja), brez balkona in pogleda na morje, velikost 18,5 m².
Vsak apartma ima svojo kuhinjo in kopalnico. V apartmajih je vsa posoda, kuhinjske krpe, brisače in posteljnina z rjuhami ter prevlekami za blazine in prešite odeje.

Razpis za sezono 2019 je zaključen.

Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki (01) 58 30 521 ali na elektronskem naslovu solta@ozs.si.

Hišni red
Bivalni kontejner v kampu Indije v Banjolah pri Puli
Bivalni kontejner v kampu Indije v Banjolah pri Puli
Popust za člane 10%. Že od 58,20 €/dan, za 7 dni 396 €
Možnost bivanja v kontejnerju je za štiri osebe oziroma za pet oseb, če je zraven majhen otrok. V kontejnerju imate mini kuhinjo, zakonsko posteljo, pograd, TWC in klimo. Zunaj je pokrita terasa. Kontejner ima kuhinjo na terasi in tako pridobite prostor v samem kontejnerju. S pokrite terase kontejnerja imate čudovit pogled na morje. Do plaže je okoli 50 metrov.

 

Najem kontejnerja je možen samo v poletni sezoni.

Brunarica v Termah Čatež v Čateških toplicah
Brunarica v Termah Čatež v Čateških toplicah
Popust za člane 10%. Že od 75,60 €/dan, za 5 dni 378,00€ (vključene 4 karte)
Bivanje v brunarici v Čateških toplicah je mogoče skozi vso leto. Brunarica ima večjo dnevno sobo, ki je hkrati kuhinja in jedilnica, eno spalnico za dve osebi ter še eno majhno sobico, primerno za dve osebi in kopalnico s tušem ter WCjem. Prenočite lahko tudi na galeriji, ki je nad dnevno sobo. V brunarici lahko biva 6 oseb. Brunarica je ogrevana z električnima radiatorjema. Pred brunarico je pergola, ki nudi ugodno senco za avtomobil. Čateške toplice vam ponujajo veliko načinov za preživljanje prostega časa : * Na poletni Termalni rivieri z več kot 10.000 m2 vodnih površin, obilico možnosti plavanja na prostem, kopanja v bazenu z valovi, spuščanja po brzicah hitre reke, sproščanja s pomočjo whirlpoolov in vodnih masaž. Zahtevnejši se lahko preizkusijo v prenovljenem olimpijskem bazenu; * GUSARSKI OTOK: veliko igralo sredi bazena s tobogani, vodnimi curki, visečimi vrvnimi potmi, prelivnimi vedri, kjer se vsaki dve minuti zalije vodni slap, skratka pravi raj za otroke. To je edinstvena vodna atrakcija v tem delu Evrope; * V SAVNA PARKU prenovljene zimske Termalne riviere so ponudbi dodali še osmo, tako imenovano »indjansko savno« na prostem; * za aktivni prosti čas si lahko privoščite razgibavanje na umetnem jezeru, po katerem se lahko popeljete s čolni na pedala ali vesla; poleg jezera je tudi igrišče za odbojko na mivki; otroci pa se lahko kratkočasijo na trampolinih; * posebne ponudbe storitev - zdravstvenih, športnih in rekreativnih; * skupaj z lokalno turistično organizacijo, Zavodom za turizem Občine Brežice pripravljajo ponudbe izletov v Občini Brežice. Cena vključuje 4 karte za kopanje.
Grebaštica pri Šibeniku
Grebaštica pri Šibeniku
Popust za člane 10%. Že od 445 €/10 dni
Počitniški objekt, v katerem je med drugim tudi omenjeni apartma, se nahaja v prijetni obmorski vasici Grebaštica blizu Šibenika. Objekt je v tretji vrsti od morja, apartma je v pritličju in ima kuhinjo, skupni prostor, spalnico ter WC, pred apartmajem je terasa.
Grebaštica pri Šibeniku
Grebaštica pri Šibeniku
Popust za člane 10%. Že od 670 €/10 dni
Počitniški objekt, v katerem je med drugim tudi omenjeni apartma, se nahaja v prijetni obmorski vasici Grebaštica blizu Šibenika. Objekt je v tretji vrsti od morja, apartma je na vrhu, je klimatiziran in ima kuhinjo, skupni prostor, spalnico ter WC, pred apartmajem je terasa.
Izola - Simonov zaliv
Izola - Simonov zaliv
Popust za člane 10%. Že od 45 €/ dan

Stanovanje se nahaja na naslovu Cesta v Jagodje 2. V bližini je urejena plaža (300m) in sprehajalne poti. V stanovanju je vsa oprema: TV, pomivalni stroj,...


Čiščenje: 40 €/apartma

Uporaba posteljnine, brisač, kuhinjskih krp:  6 €/osebo

Izola, Livade
Izola, Livade
Že od 60 €/dan
Apartma ZARJA - počitniško stanovanje, se nahaja v pritličju poslovno-stanovanjskega naselja Livade v Izoli, točneje na Južni cesti 30. Površina stanovanja je 60 m2 in obsega predprostor, bivalni del s kuhinjo in jedilnico, spalnico, kopalnico ter ložo. Primeren je za letovanje 5 oseb (v spalnici je zakonska postelja in enojno ležišče, v bivalnem delu raztegljiv kavč). Zagotovljeni sta dve parkirni mesti v garažni hiši pod naseljem. Apartma je v neposredni bližini kolesarske poti Parenzana in le nekaj minut peš od morja.
Kamp Čatež
Popust za člane 10 €/dan. Že od 55 € - 65 € /dan
Apartma se nahaja v dveh etažah; v spodnji je predprostor, kopalnica in dnevni prostor s kuhinjo, v zgornji etaži pa sta dve ločeni spalnici. V ceno najema je vključenih do 6 kart za dvakrat neomejen vstop v notranje in/ali zunanje bazene, ter 3 ure savne med tednom.
Pišite nam