Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
OZS počitnice

radovljica2

foto 1

foto 2

zuanj in kopalnica

Vrsta počitnic: Terme    Nastanitev: Apartma

Podčetrtek - Terme Olimie

Apartma, ki se nahaja v pritličju je urejen in dobro opremljen (ločena spalnica – 3-4 ležišča, kuhinja z dnevnim prostorom - 2 ležišča, kopalnica, prijetno urejen zunanji del – sončna terasa). Najemnikom nudimo brezplačno uporabo dveh koles z otroškima sedežema in zaščitnimi čeladami.

V pet posteljnem apartmaju lahko letujete sedem dni, to je od sobote do sobote. Cena vključuje najem apartmaja in pet dnevnih kart za kopanje, z dvema dnevnima vstopoma v bazene Termalija Relax in Family fun, uporabnik pa posebej plača turistično takso. Kandidati za letovanje morajo vplačati najemnino vsaj 10 delovnih dni pred odhodom, ob plačilu pa dobijo tudi napotnico in navodila. Na povezavi http://www.ooz-radovljica.si lahko vedno preverite proste termine.Število oseb: 5-6

Cena v sezoni: 585 EUR/teden.
Cena izven sezone: 585 EUR/teden.
Ponudnik: OOZ Radovljica
Kontakt: Vesna Odar
Telefon: 04 53 20 282
e-Naslov: vesna.odar@ozs.si
Splet: http://www.ooz-radovljica.si
Nazaj