Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Druge informacije

V skladu s 3. odstavkom 16. člena Statuta OZS lahko član izstopi iz članstva na podlagi pisno podane izjave o izstopu iz članstva, ki jo lahko vloži kadarkoli med letom, in sicer, če član vloži izstopno izjavo do 30. 09. tekočega koledarskega leta, mu članstvo preneha s pričetkom naslednjega koledarskega leta ob predpostavki, da bo takrat izpolnil pravilo enoletnega članstva v zbornici.

 

Člani, ki želijo izstopiti iz zbornice, morajo na OZS (Celovška 71, Ljubljana) poslati izstopno izjavo, ki mora vsebovati podatke o poslovnem subjektu (naziv firme, ime, priimek), davčno številko, datum in podpis zakonitega zastopnika.

 

V primeru izstopa iz članstva je član dolžan plačati članarino za obdobje do prenehanja članstva. Člani, ki podajo izstopno izjavo po 30.9. tekočega koledarskega leta v skladu s Sklepom o višini in načinu plačevanja članarine, plačujejo članarino vse do konca naslednjega koledarskega leta.

 

Pogoji izstopa iz članstva so opredeljeni v Statutu OZS.

 

Članom svetujemo, da se pred izstopom iz zbornice podrobno seznanijo z vsemi ugodnostmi članstva ter s cenami storitev, ki veljajo za nečlane zbornice. S kartico Mozaik podjetnih lahko člani uveljavljajo posebne popuste in ugodnosti naših številnih partnerjev, trenutno jih je že preko 100.