Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Iskanje poslov

Logotip EENObrtno-podjetniška zbornica Slovenije preko Enterprise Europe Network, ki jo financira Evropska komisija podjetjem omogoča brezplačno koriščenje storitev v okviru mreže Enterprise Europe Network. S 600 partnerskih organizacij v 60 državah po svetu in približno 4000 izkušenimi strokovnjaki, povezanimi v enotno mrežo, je Enterprise Europe Network največja mreža v Evropski uniji na področju nudenja pomoči malim in srednje velikim podjetjem.

Podjetja morajo pri svojem razvoju nenehno spremljati poslovne priložnosti. V okviru Enterprise Europe Network nudimo podjetjem brezplačen vpis v borzo mednarodnega poslovanja sodelovanja, kjer podjetja lahko sklenejo poslovno sodelovanje. Podjetja se lahko odzovejo na ponudbe in povpraševanje tujih podjetij, lahko pa sama posredujejo svojo ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini. V borzo mednarodnega poslovanja so vključena mikro, mala in srednje velika podjetja iz 60 držav.
 

Kako deluje borza?
Borza je brezplačna storitev in podjetjem omogoča iskanje med ponudbami in povpraševanji tujih podjetij in objavo oglasa s ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini.

Ali ste v borzi zasledili ponudbo ali povpraševanje tujega podjetja, ki vas zanima?

V borzi se vsak dan objavljajo nove ponudbe in povpraševanja. Če vas ponudba ali povpraševanje zanima nam pošljite šifro oglasa (npr. BOFR20180730003) z podatki vašega podjetja po elektronski pošti na een@ozs.si. Na podlagi podatkov bomo zaprosili tujega partnerja za iskani kontakt. Tuje podjetje, na katerega oglas ste se odzvali, bo z vami neposredno navezalo poslovni stik.


Ali želite objaviti vašo ponudbo ali povpraševanje v borzi?

Podjetja lahko brezplačno objavijo tudi svojo ponudbo ali povpraševanje tako, da v celoti izpolnijo obrazec in ga pošljejo po elektronski pošti na een@ozs.si.
 
Informacije
Edina Zejnić
Tel.: 01 58 30 586
E-naslov: edina.zejnic@ozs.si
www.een.si I Facebook I Twitter
Pišite nam