Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Iskanje poslovnih priložnosti

V okviru mreže Enterprise Europe Network nudimo podjetjem brezplačen vpis v mednarodno borzo poslovnih priložnosti, kjer podjetja lahko sklenejo poslovno in tehnološko sodelovanje. Podjetja lahko objavijo tudi svojo ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini. V bazi je objavljeno več tisoč aktualnih poslovnih priložnosti po svetu.


Iskanje ponud oz. povpraševanj tujih podjetij

Borza poslovnih priložnosti je dostopna na https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities , kjer preko različnih kriterijev iščete po ponudbah ter povpraševanjih tujih podjetij. V primeru, da vas oglas zanima nam pošljete izpolnjen obrazec po elektronski pošti na een@ozs.si. Na podlagi podatkov bomo zaprosili tujega partnerja za iskani kontakt. Tuje podjetje, na katerega oglas ste se odzvali, bo z vami neposredno navezalo poslovni stik.


Objava ponude oz. povpraševanja slovenskega podjetja

Podjetja lahko brezplačno objavijo svojo ponudbo ali povpraševanje tako, da v celoti izpolnijo obrazec v angleškem jeziku, in ga pošljejo na elektronski naslov: een@ozs.si.
 
Mednarodna borza poslovnih priložnosti Enterprise Europe Network je objavljena tukaj.
 
Ostale baze poslovnih priložnosti

 

EEN