Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Iskanje poslov

Logotip EEN V okviru mreže Enterprise Europe Network nudimo podjetjem brezplačen vpis v bazo mednarodnega poslovnega sodelovanja, kjer podjetja lahko sklenejo poslovno sodelovanje.

Podjetja se lahko odzovejo na ponudbe in povpraševanje tujih podjetij, lahko pa sama posredujejo svojo ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini. Če vas ponudba ali povpraševanje zanima, nam na OBRAZCU pošljite šifro oglasa ( POD reference number npr BOFR20180730003) s podatki vašega podjetja po elektronski pošti na een@ozs.si. Na podlagi podatkov bomo zaprosili tujega partnerja za iskani kontakt. Tuje podjetje, na katerega oglas ste se odzvali, bo z vami neposredno navezalo poslovni stik.

Celoten  izbor tujih oglasov najdete v aktualni poslovni borzi .

Najnovejše poslovne priložnosti:

 

Ali želite objaviti vašo ponudbo ali povpraševanje v borzi?

Podjetja lahko brezplačno objavijo tudi svojo ponudbo ali povpraševanje tako, da v celoti izpolnijo obrazec in ga pošljejo po elektronski pošti na een@ozs.si.

Ostale baze poslovnih priložnosti