Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Iskanje poslovnih priložnosti

Logotip EEN V okviru mreže Enterprise Europe Network nudimo podjetjem brezplačen vpis v bazo mednarodnega poslovnega sodelovanja, kjer podjetja lahko sklenejo poslovno sodelovanje. Baza omogoča tudi iskanje novih poslovnih priložnosti. Podjetja lahko objavijo svojo ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini. V bazi je objavljeno več tisoč aktualnih poslovnih priložnosti.


Iskanje ponud oz. povpraševanj tujih podjetij v bazi - Enterprise Europe Network

Podjetja se lahko odzovejo na ponudbe in povpraševanje tujih podjetij. Če vas ponudba ali povpraševanje zanima, nam na OBRAZCU pošljite šifro oglasa (POD reference number npr. BOFR20180730003) s podatki vašega podjetja po elektronski pošti na een@ozs.si. Na podlagi podatkov bomo zaprosili tujega partnerja za iskani kontakt. Tuje podjetje, na katerega oglas ste se odzvali, bo z vami neposredno navezalo poslovni stik.


Objava ponude oz. povpraševanja slovenskega podjetja v bazi - Enterprise Europe Network

Podjetja lahko brezplačno objavijo svojo ponudbo ali povpraševanje tako, da v celoti izpolnijo obrazec v angleškem jeziku, in ga pošljejo na elektronski naslov: een@ozs.si.
 
Seznam vseh tujih oglasov v bazi - Enterprise Europe Network je objavljen v tukaj.
 
Ostale baze poslovnih priložnosti