Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS Tuji trgi

novica S 1. avgustom bo v veljavo stopil trgovinski sporazum med EU in Vietnamom

S 1. avgustom bo v veljavo stopil trgovinski sporazum med EU in Vietnamom. Gre za najbolj celovit sporazum, ki ga je EU kdaj koli sklenila s kakšno državo v razvoju, odpravil pa bo 99 % carinskih dajatev na blago, s katerim pogodbenici med seboj trgujeta.

novica Slovenski podjetniški sklad razpisuje kredite v višini od 5.000 do 50.000 EUR na podjetje za blažitev posledic epidemije COVID 19 na gospodarstvo

Skupno razpisanih 25 mio EUR kreditov je namenjenih za podporo okoli 750 mikro, malih in srednje velikih podjetij s področja turizma, ki so locirana izven problemskih in obmejnih problemsih območij, imajo vsaj 5 zaposlenih in so utrpela gospodarsko škodo zaradi virusa SARS-CoV-2.

Poslovni dogodki

Poslovne delegacijeObrtno-podjetniška zbornica Slovenije samostojno in v okviru članstva v okviru Evropske podjetniške mreže organizira sodelovanje podjetij na mednarodnih dogodkih in poslovnih srečanjih.


Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi sestanki so odlična poslovna priložnost za navezovanje poslovnih stikov za bodoče sodelovanje in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij. Z izvedbo le-teh želimo omogočiti našim članom nove poslovne stike s tujimi poslovnimi partnerji, kar naj bi tudi vodilo do sklenitve novih poslov in posledično do razvojne rasti podjetij.

Dogodki Evropske podjetniške mreže so lahko vaš prvi korak k iskanju novih mednarodnih poslovnih priložnosti ali pridobivanju ključnih informacij ali nasvetov.

Koledar dogodkov: https://een.ec.europa.eu/events?f%5B0%5D=field_eventstartdate%3Anext_year

Pišite nam