Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS Tuji trgi

novica Slovenski podjetniški sklad objavlja razpis P1 plus 2020

Slovenski podjetniški sklad objavlja razpis P1 plus 2020 – Garancije za bančne kredite s subvencijo obrestne mere, zaradi blažitev posledic koronavirusa pa je razpis še dodatno prilagojen.

novica Subvencije in krediti za okolju prijaznim naložbam

Z namenom spodbujanja uporabe okolju prijaznih okoljskih rešitev v Sloveniji deluje EKO SKLAD, katerega glavni namen je sofinanciranje (v obliki subvencij ali kreditov) okolju prijaznih naložb tako za gospodarstvo kot tudi za občane.

Poslovni dogodki

Poslovne delegacijeObrtno-podjetniška zbornica Slovenije samostojno in v okviru članstva v okviru Evropske podjetniške mreže organizira sodelovanje podjetij na mednarodnih dogodkih in poslovnih srečanjih.


Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi sestanki so odlična poslovna priložnost za navezovanje poslovnih stikov za bodoče sodelovanje in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij. Z izvedbo le-teh želimo omogočiti našim članom nove poslovne stike s tujimi poslovnimi partnerji, kar naj bi tudi vodilo do sklenitve novih poslov in posledično do razvojne rasti podjetij.

Dogodki Evropske podjetniške mreže so lahko vaš prvi korak k iskanju novih mednarodnih poslovnih priložnosti ali pridobivanju ključnih informacij ali nasvetov.

Koledar dogodkov: https://een.ec.europa.eu/events?f%5B0%5D=field_eventstartdate%3Anext_year

Pišite nam