Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Novice - Zastopanje

novica 53. MOS v znamenju iskanja rešitev za obrtnike in podjetnike

Kljub letošnjim izrednim razmeram, oviram in izzivom, 53. MOS koraka naprej s ciljem, da pristavi svoj delež k ponovnemu zagonu slovenskega gospodarstva. Letos bo MOS eden izmed redkih sejmov in gospodarskih prireditev, ki bodo sploh zaživele, pri tem pa bodo na celjskem sejmišču zagotovili varnost vseh udeležencev na precej višjem nivoju kot ga trenutno lahko vidimo na primeru trgovskih centrov. MOS bo potekal med 16. in 20. septembrom.

 

53. MOS ostaja zvest petim segmentom: MOS Dom, MOS Turizem, MOS Tehnika, MOS B2B in MOS Plus, prav tako pa se mu sočasno pridružuje težko pričakovan Festival kave Slovenija in segmenti sejmov Energetika, Terotech in Lestech. 

 

MOS je dobra priložnost za pridobitev novih kupcev

Poslovno-sejemska prireditev MOS ponuja možnost, da se v enem dnevu obiskovalci seznanijo s širokim naborom ponudbe in zberejo vse informacije in odgovore razstavljavcev. To v trenutni situaciji predstavlja enega izmed najučinkovitejših načinov, kako ponovno vzpostaviti stik s kupci in potencialnimi poslovnimi partnerji. Letos bo MOS sicer nekoliko manj mednarodno obarvan, a kljub temu se kot država partnerica predstavlja sosednja Madžarska. 

 

Poudarki MOS 2020

Poseben poudarek bo letos na električni mobilnosti, več bo tudi sončnih elektrarn in predavanj iz področja energetike, saj se sejmu pridružujejo tudi vsebine sejma Energetika, ki je bil prvotno planiran aprila. Na sejemsko sredo bo govora o financiranju energetskih projektov, v četrtek pa o trajnostni in varni oskrbi vseh odjemalcev z električno energijo in o tem, kako bo Slovenija dosegla podnebno-energetske cilje. Potekalo bo tudi Mednarodno poslovno srečanje v okviru Enterprise Europe Network, v petek pa boste lahko na sejmišču obiskali že 18. Forum obrti in podjetništva.

 

Ponudbo razstavljavcev spremlja tudi zanimivo obsejemsko dogajanje, ki bo letos namenjeno predvsem iskanju konkretnih rešitev za podjetnike, ki jih je kriza Covid-19 težko prizadela. Čas je, da se bistveno bolj pričnemo ukvarjati z domačim trgom, ki je v zaradi velike odvisnosti od uvoza in izvoza, trenutno zelo prizadet. 

 

Madžarska: dežela priložnosti

Letošnja država partnerica Madžarska, že 4. po vrsti, bo postregla s pestro predstavitvijo tako z gospodarskega kot tudi s turističnega, kulturnega ter doživljajsko-kulinaričnega vidika. Predstavili bodo številne poslovne priložnosti za povečanje poslovnega sodelovanja med državama. V času trajanja sejma se obetajo številni zanimivi dogodki, med drugim tudi prijateljska tekma v rokometu.

 

Zaradi izredne situacije so na Celjskem sejmu pripravili posebno ponudbo za člane OZS-ja. 

 

Zavedajo se, da sejmi predstavljajo najhitrejšo in najzanesljivejšo pot do novih poslov in strank, zato ponujajo naslednje ugodnosti:

- obrtniki, ki so lani razstavljali v Dvorani C1 v okviru sekcij OZS, lahko letos tudi samostojno razstavljajo po ugodnejši ceni, ki sicer velja za skupinski nastop sekcije;

- obrtniki, ki imajo na razstavnem prostoru vsaj 80 % izdelkov lastne proizvodnje, pridobijo 20 % popust, kar velja tudi za tiste, ki na sejmu neposredno prodajajo;

- člani sekcije lesnih strok OZS, ki želijo razstavljati v Dvorani E, pridobijo ceno, ki sicer velja za skupinski nastop sekcij OZS.

 

Kako bodo organizatorji zagotavljali ustrezne varnostne ukrepe? 

 

Celjski sejem je v skladu s priporočili NIJZ in odlokom Vlade RS sprejel številne varnostne ukrepe, ki bodo zagotavljali brezskrbno predstavitev razstavljavcem in varen ogled sejma obiskovalcem. Med drugim bodo razširili prostor, ki je namenjen prehodu obiskovalcev med razstavljavci, zagotovili bodo ustrezno prezračevanje dvoran in dosledno razkuževanje WC-jev ter drugih površin na sejmišču. Tako bo sejem predstavljal varno podjetniško točko, ki jo letos slovenska podjetja potrebujejo še bolj, kot običajno.

 

Vabljeni, da se na 53. MOS-u predstavite tudi vi, ali pa ga obiščete kot obiskovalec in tako podprete eno izmed največjih slovenskih akcij za ponovni zagon gospodarstva.

 

 

 

novica Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 in prvem četrtletju leta 2022

Javna agencija SPIRIT Slovenija kljub trenutnim zdravstvenim in gospodarskim razmeram pospešeno izvaja aktivnosti, ki bodo slovenskim podjetjem omogočale prihodnje uspešno mednarodno poslovanje. Med drugim s tujimi sejmišči intenzivno komuniciramo o sejemskih dogodkih, ki se bodo odvijali v letu 2021 in 2022, saj želimo v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva, ki jih izvajamo na mednarodnih sejmih, slovenskim podjetjem zagotoviti učinkovite in uspešne predstavitve tudi v prihodnjem časovnem obdobju.

novica Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu TRANSPORT LOGISTIC, 4. - 7. maj 2021, München, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TRANSPORT LOGISTIC, ki bo potekal od 4. do 7. maja 2021 v Münchnu, Nemčija.

novica Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, 9. - 13. oktober 2021, Köln, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ANUGA, ki bo potekal od 9. do 13. oktobra 2021 v Kölnu, Nemčija.

novica Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, 8. - 11. junij 2021, Stuttgart, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, ki bo potekal od 8. do 11. junija 2021 v Stuttgartu, Nemčija.

novica Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IMM, Köln, Nemčija, 18. - 24. januar 2021

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IMM, ki bo potekal od 18. do 24. januarja 2021 v Kölnu, Nemčija.

novica Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR, Stockholm, Švedska, 9. - 13. februar 2021

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu STOCKHOLM FURNITURE AND LIGHT FAIR, ki bo potekal od 9. do 13. februarja 2021 v Stockholmu, Švedska.

novica Objavljen je seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021

V letu 2021 bo SPIRIT Slovenija, javna agencija organizirala skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na osmih mednarodnih sejmih v tujini

novica Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L’ Artigiano in fiera, 5. - 13. december 2020, Milano, Italija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 5. do 13. decembra 2020 v Milanu, Italija.
Pišite nam