Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Članarina

Obvestilo o novi članarini

Članarina, ki velja od 1. januarja 2022, znaša:

  1. Član, ki na podlagi pridobljenega certifikata, osebno sam opravlja dejavnost  domače in umetnostne obrti - 10 EUR mesečno

  2. Fizične osebe, samostojni podjetniki in gospodarske družbe, v katerih je edini lastnik, družbenik, ki je zaposlen in opravlja dejavnost - 20 EUR mesečno

  3. Člani, ki zaposlujejo delavce  - 30 EUR mesečno

IZKORISTITE POPUST - Član, ki najkasneje do konca februarja tekočega leta plača letno članarino v enkratnem znesku, se mu prizna popust v višini enomesečne članarine.

DVOJNI ČLANI – V primeru dvojnega članstva (obveznega v KGZS in prostovoljnega v OZS in OOZ) član ne plačuje več OZS najnižje članarine, kot je to veljalo v času obveznega članstva v OZS. Poseben položaj takega dvojnega člana ni več opredeljen  v Sklepu o določitvi višine in načina plačevanja članarine,  ki ga je sprejela Skupščina OZS na svoji zadnji seji.

Sklep o določitvi članarine 2022

 

Pišite nam