Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sejmi

novica Vabilo za udeležbo na sejmu Hannover Messe 2021, 12. - 16. april 2021

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu HANNOVER MESSE 2021, ki bo potekal od 12. do 16. aprila 2021 v Hannovru, Nemčiji. Velja za največji svetovni sejem industrijskih tehnologij.

Zainteresirana podjetja vabimo, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, in sicer v štirih različnih sektorjih:
 
 • Engineered Parts and Solutions
 • Automation, Motion & Drives
 • Energy Solutions
 • Compressed Air & Vacuum
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu HANNOVER MESSE 2021:
 • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
 • poskbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart,
 • namenila finančna sredstva v predvideni višini 140.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog in morebitne dodatne stroške zaradi razmer COVID za potrebe delovanja skupne stojnice,
 • organizirala dodatne obsejemske promocijske aktivnosti.
 
Sejem Hannover Messe 2021 bo potekal tako v fizični, kot tudi virtualni obliki. Vsem podjetjem, ki bodo fizično razstavljala na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu Hannover Messe 2021, bo omogočen nastop tudi na virtualnem sejmu preko digitalnega paketa  „Digital package S”, ki vključuje poleg standardne promocije, še možnost dogovarjanja  za sestanke (tudi video) ter pridobivanja novih „lead - ov”. 
 
Podjetja, ki se bodo fizično predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu HANNOVER MESSE 2021, krijejo stroške:
 • postavitve razstavnega prostora,
 • prevoza eksponatov in ostale stroške.
Končno razporeditev podjetij na posameznem skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinske stojnice bodo konstrukcijsko in grafično poenotene. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.
 
Organizatorji Hannover Messe so predpisali določene Covid varnostne zahteve, ki jih bomo morali upoštevati vsi razstavljalci. Te zahteve bodo morda vplivale na samo postavitev (velikost, opremo) stojnic, ki jih bomo po potrebi prilagodili, obenem bomo morali upoštevati tudi vse zahteve glede obiskov in poslovnih razgovorov na sami stojnici.
 
Elektronske prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do sreda, 30. december 2020. Zaradi omejenega obsega finančnih sredstev lahko podjetjem zagotavljamo razstavne površine v velikosti od 9 m2 do največ 30 m2.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.
 
Dodatne informacije:
- g. Martin Zadel, tel. št.: 05/9089-500, e-pošta: martin.zadel@spiritslovenia.si
- ga. Tina Lukan, tel.št.: 01/5309 826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si
 

novica Spletni MOS dokazal, da vizija digitalnih sejmov v Sloveniji lahko zaživi!

Spletni MOS predstavlja prelomnico. Prelomnico, ki smo jo skupaj z našimi zvestimi razstavljavci in obiskovalci speljali z veliko mero razumevanja, vizionarstva in trdega dela, v Sloveniji pa postaja prepoznavna kot največji in najuspešnejši digitalni sejemski projekt. Dober odziv opažamo na obeh straneh – razstavljavci so predvsem s pomočjo predstavitvenih oddaj, ki so potekale v živo, kvalitetno predstavili svoje produkte ali storitve, obiskovalci pa so pokazali navdušenje nad hitrim dostopom do ponudnikov na enem mestu in možnostjo komunikacije z njimi.

Sejmi

SejemSejmi so učinkovita oblika promocije in velika naložba, ker so namenjeni promociji in pregledu ponudb, novosti, ugodnosti ter priložnosti za pridobivanje informacij in spoznavanju novosti na enem mestu.

Sejme na tujih trgih lahko iščete tudi v različnih bazah, dostopnih na spletnih straneh:

 • AUMA - informacije o sejmih po svetu, s poudarkom na Nemčiji

 • ExpoDataBase -  informacije o sejmih po svetu

Skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na izbranih sejmih v tujini SPIRIT Slovenija, javna agencija, izvaja na podlagi izraženega interesa gospodarstva. Z organizacijo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva se podjetjem omogoča večja prepoznavnost v okviru sejemskih predstavitev in znižuje stroškov predstavitve in nastopa na tujih trgih.

Skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva v tujini

Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022

 

 

Pišite nam