Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sejmi

Sejmi

novica Javno povabilo za sodelovanje na sejmu MEGRA Gornja Radgona, 25.-28. 3. 2020

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v sodelovanju s Pomurskim sejmom vabi članstvo, da se predstavi na mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA, ki bo potekal od 25. do 28. 3. 2020, v Gorni Radgoni.

V letu 2019 se je na sejmu predstavilo 220 razstavljavcev, iz 11 držav, obiskalo pa ga je več kot 8.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi obrtnih izdelkov, gradbeništva, materialov za gradnjo, stavbnega pohištva, gradbene mehanizacije, opreme in orodja, sodobne hiše, ostrešja in kritine itd. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.megra.pomurski-sejem.si/

S tem povabilom vabimo vse zainteresirane člane, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru ali individualno:

1. Skupni razstavni prostor: cena opremljenega prostora znaša 30 evrov m² (+ddv), in vsebuje stene, talno oblogo, info pult, mizo, štiri stole, koš za smeti, wifi, tipski napis podjetja, skupno skladišče z zaveso, obešalnik in reflektorje.

 

2. Individualni razstavni prostor:

a) Cena neopremljenega prostora v dvorani znaša 27 evrov m² (+ddv),

b) Cena opremljenega prostora v dvorani znaša 54 evrov m² (+ddv), in vsebuje predelne stene, talno oblogo, info pult, ,izo, štiri stole, koš, wifi, tipski napis podjetja, skladišče z zaveso, obešalnik in reflektorje.

c) Cena zunanjega neopremljenega prostora znaša 15 evrov m² (+ddv).

Rok za prijavo je 24. 1. 2020. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite na janko.rozman@ozs.si. Za vse dodatne informacije kontaktirajte: g. Janko Rozman (t. 01 58 30 540, janko.rozman@ozs.si).

***

V okviru sejma MEGRA bo potekalo tudi kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS, v dvorani A2, v sredo, 25. 3. 2020. Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da omogoča podjetjem na podlagi vnaprej izbranih srečanj individualne sestanke s potencialnimi partnerji. Udeležba je brezplačna.

Rok za prijave je 10. 3. 2020, na http://meet4businessmegra2020.talkb2b.net/

novica Objavljen je seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2020

V letu 2020 bo SPIRIT Slovenija, javna agencija organizirala skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na enajstih mednarodnih sejmih v tujini.

Sejmi

Sejmi so učinkovita oblika promocije in velika naložba, ker so namenjeni promociji in pregledu ponudb, novosti, ugodnosti ter priložnosti za pridobivanje informacij in spoznavanju novosti na enem mestu.

Sejme na tujih trgih lahko iščete tudi v različnih bazah, dostopnih na spletnih straneh:

  • AUMA - informacije o sejmih po svetu, s poudarkom na Nemčiji

  • ExpoDataBase - informacije o sejmih po svetu

 

 

Pišite nam