Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sejmi

novica Vabilo na 53. MOS – Trajnostno v novo obdobje

Vabljeni na letošnji 53. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS), ki bo potekal v živo, od 15. do 19. 9. 2021, na Celjskem sejmišču. MOS je osrednja poslovno-sejemska prireditev, razdeljena na 5 področij: MOS Dom, MOS Tehnika, MOS Turizem, MOS B2B in MOS Plus. Letošnja država partnerica bo Madžarska, kar dodatno olajša vzpostavitev gospodarskih vezi med državama.

Družba Celjski sejem se z dodelanim konceptom največjega poslovno-sejemskega dogodka v regiji predstavljajo novo usmeritev, ki bo odprla nova področja podjetjem za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. Nov vidik sejma sovpada s strateškim načrtom državnih in evropskih direktiv, ki jih boste podjetja lahko s pomočjo MOS-a lažje implementirala v svoje poslovanje.  MOS, kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov,  je stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore.

 

V okviru OZS predstavitve lahko sodelujejo strokovne sekcije pri OZS s člani in Območne obrtno-podjetniške zbornice s člani ter partnerji OZS, v okviru skupinskih predstavitev (skupinskih stojnic).

 

Rok prijave sodelovanja na letošnjem MOS je do 30. 6. 2021.

 

Dodatne informacije in prijava:

Edina Zejnić
T. 01 58 30 586
E-naslov: edina.zejnic@ozs.si

 

novica MAISON&OBJET 2021 - javno povabilo za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MAISON&OBJET, ki bo potekal od 9. do 13. septembra 2021 v Parizu, Francija.

Sejmi

SejemSejmi so učinkovita oblika promocije in velika naložba, ker so namenjeni promociji in pregledu ponudb, novosti, ugodnosti ter priložnosti za pridobivanje informacij in spoznavanju novosti na enem mestu.

Sejme na tujih trgih lahko iščete tudi v različnih bazah, dostopnih na spletnih straneh:

  • AUMA - informacije o sejmih po svetu, s poudarkom na Nemčiji

  • ExpoDataBase -  informacije o sejmih po svetu

Skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na izbranih sejmih v tujini SPIRIT Slovenija, javna agencija, izvaja na podlagi izraženega interesa gospodarstva. Z organizacijo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva se podjetjem omogoča večja prepoznavnost v okviru sejemskih predstavitev in znižuje stroškov predstavitve in nastopa na tujih trgih.

Skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva v tujini

Javni razpis za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022

 

 

Pišite nam