Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sejmi

novica Dopolnjen seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini

V okviru I. seje Programskega odbora za sestavo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini v letu 2021 in prvo četrtletje leta 2022, ki je potekala 10.9.2020 so člani Programskega odbora soglasno potrdili in na seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva, ki jih bo SPIRIT Slovenija, javna agencija izvajala na sejmih v tujini v letu 2021 in prvem četrtletju leta 2022, dodatno uvrstili naslednje sejemske dogodke:

 
  Naziv sejma   Termin Mesto Država
1 LIGNA Sejem opreme za lesnopredelovalno industrijo 10. do 14. maj 2021 Hannover Nemčija
2 TUTTOFOOD Sejem prehrambne industrije 17. do 20. maj 2021 Milano Italija
3 METSTRADE Sejem opreme za navtično industrijo 16. do 18. november 2021 Amsterdam Nizozemska
4 HANNOVER MESSE * Sejem industrijskih tehnologij 12. do 16. april 2021 Hannover Nemčija
5 ARAB HEALTH * Sejem medicinske opreme Datum še ni določen - 2022 Dubaj Združeni Arabski Emirati

*Pripravo in izvedbo skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmu HANNOVER MESSE 2021 in ARAB HEALTH 2022  sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (Projekt SPOT Global).

Izbor sejmov je pripravljen na osnovi vabila podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 ter prvi četrtini leta 2022, ki je bil objavljen junija letos.


Dodatne informacije:

novica Na Celjskem sejmu so ustvarili SPLETNI MOS, prvi digitalni sejem v Sloveniji!

SPLETNI MOS je digitalna oživitev tradicionalnega MOS-a, ki bo potekal od 8. do 22. oktobra 2020. Z njim želijo na Celjskem sejmu MOS približati novim ciljnim skupinam in hkrati ohranjati stik z zvestimi obiskovalci sejmov. Spletni MOS s dobro prepoznavno blagovno znamko in 52.-letno tradicijo pomaga razstavljavcem povečati doseg in ponuditi novo pot do potencialnih kupcev. Projekt zagotavlja interaktivni pristop, nadgrajen z aktualnimi marketinškimi pristopi. Razstavljavci in obiskovalci se bodo povezovali s pomočjo klepetalnika v živo, video konferenc (ZOOM, Skype) in tako obudili pristen stik v živo.

Sejmi

SejemSejmi so učinkovita oblika promocije in velika naložba, ker so namenjeni promociji in pregledu ponudb, novosti, ugodnosti ter priložnosti za pridobivanje informacij in spoznavanju novosti na enem mestu.

Sejme na tujih trgih lahko iščete tudi v različnih bazah, dostopnih na spletnih straneh:

  • AUMA - informacije o sejmih po svetu, s poudarkom na Nemčiji

  • ExpoDataBase - informacije o sejmih po svetu

 

 

Pišite nam