Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Zahteve slovenske obrti in podjetništva

ZBIRAMO ZAHTEVE SLOVENSKE OBRTI IN PODJETNIŠTVA 2021 - PREDLAGAJTE SVOJO ZAHTEVO

V letošnjem letu bodo na področju zastopanja gospodarskih interesov še vedno v ospredju ukrepi za omilitev posledic epidemije koronavirusa na državljane in gospodarstvo. Prav gotovo bo to vplivalo tudi na vsebino letošnjih Zahtev slovenske obrti in podjetništva.

 

Vlada RS je počasi začela z rahljanjem ukrepov, zato upamo na čimprejšnje odprtje vseh dejavnosti in da bo gospodarstvo začelo kmalu okrevati.

 

Vljudno prosimo, da predloge in obrazložitve za Zahteve slovenske obrti in podjetništva 2021 posredujte najkasneje do petka, 26.3.2021 na e-naslov: zahteve@ozs.si ali preko obrazca na spletni strani OZS.  

 

 


20 NAJPOMEMBNEJŠIH ZAHTEV SLOVENSKE OBRTI IN PODJETNIŠTVA 2019

Zahteve slovenske obrti in podjetništva 2019

Zahteve slovenske obrti in podjetništva 2019 ponujajo rešitve za rast in razvoj malega gospodarstva, lažje in boljše poslovanje obrtnikov in podjetnikov. Izpostavljamo dvajset najpomembnejših zahtev, ki smo jih razdelili v pet sklopov: trg dela, zdravstveni sistem, izobraževalni sistem, davčni sistem in poslovno okolje.

zahteve
 

 
 
 
 
 
Pišite nam