Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Spoznajte ekipo svetovalnega centra

dusan_bavec

Dušan Bavec

Svetovalec v svetovalnem centru Obrtno - podjetniške zbornice Slovenije z več kot 20 letnimi izkušnjami s področja delovnega in socialnega prava, še posebej pokojninske problematike. Je avtor številnih člankov na temo upokojevanja, član delovne skupine OZS ob zadnji reformi pokojninskega sistema v letu 2010, 2012 in 2019. V mandatnem obdobju 2018-2022 je predsednik sveta ZPIZ-a. Je član delovne skupine za spremljanje izvajanja ZDR-1.

jasmina_malnar_molek

Jasmina Malnar Molek

Svetovalka v Svetovalnem centru Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Predavateljica ima več kot 29 let delovnih izkušenj s področja financ, računovodstva in davkov, ki jih je pridobila v družinskem podjetju in finančni organizaciji. V letu 2022 ji je Slovenski inštitut za revizijo podelil strokovni naziv preizkušena davčnica. V preteklem obdobju je bila članica Strateškega sveta za debirokratizacijo na davčnem področju. V letu 2022 je članica Pogajalske skupine ESS za pripravo sprememb Uredbe o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz delovnega razmerja in Strokovnega odbora za finance in gospodarstvo. Je avtorica številnih člankov z računovodskega in davčnega področja. V zadnjih treh letih je izvedla več kot 100 predavanj širom Slovenije.

nina_licar

Nina Ličar

Je svetovalka pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, z dolgoletnimi izkušnjami na področju delovnega prava in socialne varnosti, ki jih je pridobivala v gospodarstvu in v delodajalskih organizacijah. Izkušnje ima tudi s sodnim zastopanjem delodajalcev na področju delovnega prava, prava socialne varnosti in civilnega prava.

zdenka_bedekovic_1

Zdenka Bedekovič

Svetovalka – specialistka v Svetovalnem centru Obrtno – podjetniške zbornice Slovenije s področja plač, knjigovodstva in poslovanja v tujini. Je avtorica številnih člankov revije Obrtnik podjetnik in predavateljica. Bila je predstavnica OZS v delovni skupini pri pripravi novega Zakona o čezmejnem izvajanju storitev.

stasa_pirkmaier

Staša Pirkmaier

Svetovalka – specialistka na Obrtno - podjetniški zbornici Slovenije, ki ima večletne izkušnje s področja in socialnega prava. Je svetovalka ter predavateljica, avtorica strokovnih člankov v reviji Obrtnik podjetnik. Sodelovala je kot strokovna pomoč pri pogajanjih za reformo trga dela 2013. Je članica Komisije za ugotovitev podlage odpovedi o zaposlitvi invalidu.  

vesna_ambrozic

Vesna Ambrožič

Je svetovalka v Svetovalnem centru Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Na Univerzi v Celovcu je doštudirala ekonomijo, s poudarkom na računovodstvu in davčnem pravu, ter mednarodni menedžment. Do sedaj je delovne izkušnje nabirala predvsem v Avstriji, kjer je delala in se izobraževala kot pripravnica za davčno svetovalko (reguliran poklic v Avstriji), svetovala podjetjem na področju davkov in pripravljala letne poslovne izkaze ter letne davčne napovedi. Z družino se je leta 2022 preselila nazaj v Slovenijo, kjer nadaljuje svojo poklicno pot na področju davčnega svetovanja, hkrati pa se izobražuje na Inštitutu za revizijo za pridobitev naziva preizkušena računovodja.