Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Predsednik OZS Blaž Cvar

cvar predsenik novaBlaž Cvar je obrtnik, gostinec. Z gostinstvom se v družini ukvarjajo že preko 200 let. Starejši sin, ki ga že nadomešča, ko opravlja vrsto zborničnih obveznosti, je diplomiral na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem v Mariboru in je zagotovilo za uspešno nadaljevanje družinske tradicije.

Pravi, da je v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije vedno prepoznaval izjemen potencial, zato je njen član že 21 let, predniki pa so bili člani že od samega začetka delovanja. Tretji mandat je predsednik OOZ Radlje ob Dravi, nedavno je bil ponovno izvoljen tudi za predsednika Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS, zadnja 4 leta pa je bil tudi član upravnega odbora OZS.

Poudarja še, da je vse zbornične funkcije doslej opravljal povsem predano in odgovorno ter to dokazal tudi v času koronakrize. Zagotavlja, da bo, kar je do sedaj kot predsednik sekcije počel za gostince, z enako mero predanosti in vztrajnosti počel za vse sekcije in člane.

4. julija 2022 je bil na volilni skupščini izvoljen za predsednika OZS za mandatno obdobje 2022-2026.