Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Predsednik OZS Branko Meh

Predsednik OZS Branko MehBranko Meh v obrtno-podjetniškem zborničnem sistemu deluje že vrsto let. Dva mandata je bil član Upravnega odbora Območne obrtno-podjetniške zbornice (OOZ) Velenje in sedem let njegov predsednik, zadnjih osem let je tudi predsednik OOZ Velenje. Julija 2014 je bil izvoljen za predsednika Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS), pred tem pa je bil predsednik Upravnega odbora OZS in hkrati podpredsednik OZS. 2. julija 2018 so mu poslanci Skupščine OZS zaupali še en štiriletni mandat za vodenje OZS.

Branko Meh je po poklicu mizar in lastnik mizarstva Meh d.o.o. Je poročen in oče dveh sinov. Rodil se je 5. 2. 1950 v obrtniški družini. Že vse življenje živi in dela v Velenju. Mizarsko obrt je prevzel od svojega očeta leta 1976, leta 2010 jo je preimenoval v d.o.o. in istega leta direktorski mesti prepustil svojima sinovoma. Obrtniki so tudi vsi njegovi bratje in sestra.

Poleg tega je ustanovni član Ustanove za humanitarno pomoč obrtnikom, član skupščine Savinjsko-šaleške območne razvojne agencije, član sveta Šolskega centra Velenje in član sveta Savinjsko-šaleške regije. Je višji gasilski častnik v gasilskem društvu Velenje in član motorističnega kluba Velenje.


Če želite predsedniku predstaviti svoje pobude, pohvale in kritike, mu lahko pišete na e-naslov: branko.meh@ozs.si.
Pišite nam