Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Skupaj nad izzive trga dela

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) je kot partner Konfederaciji sindikatov javnega sektorja Slovenije (KSJS) pridobila projekt z naslovom »Skupaj nad izzive trga dela« Projekt delno financirata Republika Slovenija (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti) in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020 ter traja od 11. 12. 2017 – 30. 09. 2021. 

 Namen razpisa: 

- Krepiti usposobljenost socialnih partnerjev za njihovo učinkovito sodelovanje pri oblikovanju javnih politik, ki so pomembne za trg dela. 

- Dvigniti kompetence socialnih partnerjev pri krepitvi pravne države in pravne stroke, kot je mirno reševanje sporov.  

- Krepiti vlogo socialnih partnerjev na področju vseživljenjskega učenja, mobilnosti oz. migracij delavcev, upravljanja raznolikosti delavcev, pridobivanju znanja na področju neformalnega in priložnostnega učenja, kariernega svetovanja, poklicnega usposabljanja, dokvalifikacij in prekvalifikacij, varnosti in zdravja pri delu ter na področju spodbujanja sodelovanja delavcev pri upravljanju. 

- Krepiti usposobljenost socialnih partnerjev za vodenje učinkovitega socialnega dialoga na državni, panožni in podjetniški ravni v Sloveniji ter za učinkovito sodelovanje s socialnim partnerji na ravni EU. 

- Krepiti vloge socialnih partnerjev pri obveščanju, usposabljanju in ozaveščanju zaposlenih. 

 

Povezava na spletno stran EU skladi

Povezava na spletno stran vodilnega partnerja KSJS

 

Vodja projekta pri KSJS: Bojan Hribar, generalni sekretar KSJS Slovenije 

Vodja projekta pri OZS: Dušan Bavec, svetovalec-specialist SC OZS  

Koordinatorka projekta: mag. Maruška Željeznov Seničar, KSJS Slovenije  

Poslovna sekretarka: Sanja Bukač, KSJS Slovenija