Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Financiranje

EENEvropska unija je tekom svojega obstoja oblikovala različne oblike denarne pomoči, ki jo namenja malim in srednjim podjetjem v državah članicah, pristopnicah in kandidatkah in tudi tretjim državam. Denarna pomoč je na voljo v različnih oblikah, na primer kot nepovratna sredstva (subvencija), posojilo, lastniški kapital, seminski kapital, subvencionirane obresti ali v nekaterih primerih kot jamstvo (poroštvo). Države članice pri oblikovanju lastnih finančnih mehanizmih sledijo evropski praksi.
 
Za vas smo pripravili seznam najpomembnejših financerjev, ki delujejo na ravni Evropske komisije, in domačih ministrstev in finančnih institucij. Na njihovih spletnih straneh lahko spremljate objavljene tekoče razpise. Posamične izbrane evropske in nacionalne razpise najdete tudi na spletni strani www.een.si.


Evropska komisija

Domača ministrstva in finančne institucije

Pišite nam