Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS Tuji trgi

novica Vaš glas o delovanju podpore inovacijam slovenskega gospodarstva

Slovensko inovacijsko srediče pripravlja drugi nacionalni posvet o inovacijskem ekosistemu, ki bo konec februarja ali v začetku marca. Da bo progarm dogodka zastavljen čimbolj aktualno, izvajajo anketo o delovanju inovacijskega podpornega okolja. Vaše ocene in odgovori bodo v pomoč pri oblikovanju predlogov za ukrepe, ki so potrebni, da dobimo ustrezen inoekosistem, brez katerega slovensko gospodarstvo kot celota ne more postati mednarodno konkurenčno .

novica Brezplačno izobraževanje "Access2Markets"

Evropska komisija bo 29.11.2022 od 9.00 do 11.00 ure ponovno organizira virtualni seminar o uporabi spletne platforme »Access2Markets«.

Predstavitev

Mednarodno poslovanje je ključnega pomena za razvoj podjetij in njihove proizvodnje ter storitev. V okviru OZS zagotavljamo celovite storitve in podporo ter pomoč članom pri vstopu na tuje trge. Naloge, ki jih izvajamo so informiranje, izobraževanje, svetovanje o poslovanju v tujinipomoč pri iskanju primernih poslovnih partnerjev, organizacija poslovnih dogodkov, poslovnih delegacij in sejmi.

Poslovne priložnosti iz mednarodne baze ponudb&povpraševanja (Enterprise Europe Network)

Poslovne priložnosti po svetu

Nov spletni portal »Access2Markets« za lažji dostop do tujih trgov


Poslovne informacije o tujih trgih

Priročniki, programi, študije s področja mednarodnega poslovanja
 
Koristne povezave

Finančne spodbude za podjetja
Pišite nam