Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Odbor za znanost in tehnologijo - prva stran

odbor-za-znanost-in-tehnologijo

novica Vabljeni na Industrijski forum IRT 2022, 6. in 7. junija 2022 v Portorožu !

Vljudno vabljeni, da se po priporočilu Odbora za znanost in tehnologijo pri OZS in sekcij pri OZS udeležite dogodka Industrijski forum IRT 2022, ki bo potekal v Hotelu Slovenija v Portorožu, 6. in 7. junija 2022.

 

Namenjen je izmenjevanju znanja in izkušenj med predstavniki industrije. Na forumu predstavljamo dosežke in novosti iz industrije, industrijske inovacije in inovativne rešitve, primere medorganizacijskega prenosa znanja in izkušenj ter uporabe novih zamisli, zasnov, metod, tehnologij in orodij v industrijskem okolju. Na strokovnih srečanjih in okroglih mizah ugotavljamo resnično stanje v industriji ter njene zahteve in potrebe. Predstavljamo tudi uspešne  aplikativne projekte raziskovalnih organizacij, inštitutov in univerz, izvedene v industrijskem okolju, ter primere prenosa uporabnega znanja iz znanstvenoraziskovalnega okolja v industrijo.

 

Program:

https://forum-irt.si/program/

 

Prijava: Udeleženci - Prijava (forum-irt.si)

 

Člani OZS na podlagi dogovora o sodelovanju med organizatorjem in OZS  lahko uveljavljate 5 % popust.

 

Več podatkov o dogodku lahko najdete tukaj : https://forum-irt.si/

 

Vljudno vabljeni !

novica Uredba o embalaži in odpadni embalaži

Vlada je 8.4.2021 sprejela Uredbo o embalaži in odpadni embalaži, ki je izvedbeni predpis na podlagi novele Zakona o varstvu okolja (ZVO-1J).
Pišite nam