Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Vabljeni na sejem MOS 2019

Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu MOS 2019!

 

Lokacije razstavnih prostorov Sekcije kovinarjev in Sekcije plastičarjev so v hali C1 in obsegajo tri prostore : 12 A, 12B in 06. Lokacija prostora Odbora za znanost in tehnologijo je v hali L1. Za ogled prvega dne sejma MOS (torek, 10. 9. 2019) so za člane OZS na voljo brezplačne vstopnice. Prevzamete jih lahko na vaši Območno obrtno-podjetniški zbornici.

                                                                                                                                                                                                    

Vljudno vabljeni tudi na BREZPLAČNO Mednarodno poslovno srečanje z naslovom "Uspešno v Sloveniji", ki bo potekalo v četrtek, 12. 9. 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.

 

Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, možnost novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.

 

Dogodek je namenjen podjetjem, ki delujejo na področju:

 • gradbeništva,
 • elektro industrije,
 • elektronike,
 • avtomatizacije in merilne tehnike,
 • raziskav, razvoja, prenosa tehnologij,
 • strojev za obdelavo in oblikovanje kovin in orodij,
 • kovinske industrije,
 • obnovljivih virov energije,
 • lesne industrije,
 • plastike,
 • logistike in transporta.

 

Dogodek organizirajo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Advantage Austria Ljubljana s partnerji mrežo zbornic New Alpe Adria ter Enterprise Europe Network.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 9. 9. 2019 na spletni strani: https://successful-in-slovenia.b2match.io/

 

Več informacij o poslovnem srečanju: Edina Zejnić, OZS,  tel: 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si

 

V dnevih sejma MOS 2019 ste vabljeni tudi na druge obsejemske dogodkeVeč o sejmu in dogajanju na njem najdete na spletni strani Celjskega sejma: https://ce-sejem.si/sejmi/52-mos/

novica Vabljeni na 11. industrijski forum IRT 2019, 3.6. in 4.6. 2019, Portorož
Vljudno vabljeni da tudi letos obiščete Industrijski forum IRT 2019, ki bo letos že 11. po vrsti, ponovno v Portorožu. Ker imamo z naslova OZS na pobudo Odbora za znanost in tehnologijo z organizatorjem dogodka podpisan tudi dogovor o sodelovanju in že vrsto let odlično sodelujemo, se lahko člani OZS dogodka udeležite tudi ugodneje, kot sicer.
novica 8. Kongres podjetnikov Slovenije , 31. maj in 1. junij, Hotel Bernardin, Portorož
Letošnja rdeča nit kongresa: Vodenje, ki navdihuje, digitalizacija podjetja in sodobne podjetniške prakse. Poleg klasičnih podjetniških tem, ne bo manjkalo tudi aktualnih tem, kot so: blockchain, družinsko podjetništvo, sodobno vodenje malega podjetja, digitalni marketing, digitalizacija podjetja, umetna inteligenca, strojno učenje robotizacija, sodobno brandiranje in še kaj. Na kongres vas vabita tako organizator kongresa, kakor tudi Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS, kot partner dogodka.
novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev
Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
Pišite nam