Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
OZS počitnice

solta41

solta21

solta31

solta11

Vrsta počitnic: Morje    Nastanitev: Apartma

Stomorska, Šolta

V prijaznem mestecu Stomorska na dalmatinskem otoku Šolta ima Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (v nadaljevanju: OZS) počitniški dom s šestimi moderno opremljenimi apartmaji (dva modra, dva rdeča in dva rumena):
  • Modra apartmaja: bivalni prostor (raztegljiva sedežna garnitura), spalnica (zakonska postelja), balkon in pogled na morje, velikost 33,9 m².
  • Rdeča apartmaja: združena bivalni in spalni prostor (pograd in postelja), balkon in pogled na morje, velikost 19,1 m².
  • Rumena apartmaja: združena bivalni in spalni prostor (pograd in postelja), brez balkona in pogleda na morje, velikost 18,5 m².

Vsak apartma ima svojo kuhinjo in kopalnico. V apartmajih je vsa posoda, kuhinjske krpe, brisače in posteljnina z rjuhami ter prevlekami za blazine in prešite odeje.
 

Razpis za sezono 2024  je zaključen.

Po končanem razpisu se nezasedene kapacitete brez točkovanja delijo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Prosti termini so objavljeni spodaj v tabeli Termini letovanj.

Prijava na razpis je mogoča samo z izpolnjeno prijavnico. Prijavnico pošljite po pošti na naslov: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: solta@ozs.si.

Do prijave na razpis so upravičeni:

  • člani OZS in upokojeni člani OZS,
  • zaposleni v OZS ali OOZ in upokojenci,
  • nečlani.

Prijavitelje, ki imajo ob prijavi dospele in zapadle finančne obveznosti do OZS, se pri določitvi cene za letovanje obravnava kot nečlane.

V primeru odpovedi letovanja iz opravičljivih razlogov (bolezen - ob predložitvi dokazila, smrt v družini), se letovanje stornira in se plačana ara vrne.

Dodatne informacije lahko dobite pri Nini Kotar na telefonski številki (01) 58 30 585 ali na elektronskem naslovu solta@ozs.si.

 

Termini letovanj

Cenik

Hišni red

PrijavnicaŠtevilo oseb: 4

Cena v sezoni: od 55 €/dan.
Cena izven sezone: od 35 €/dan.
Ponudnik: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Kontakt: Nina Kotar
Telefon: (01) 58 30 585
e-Naslov: solta@ozs.si
Splet:
Nazaj