Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS počitnice

solta41

solta21

solta31

solta11

Vrsta počitnic: Morje    Nastanitev: Apartma

Stomorska, Šolta

V prijaznem mestecu Stomorska na dalmatinskem otoku Šolta ima Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (v nadaljevanju: OZS) počitniški dom s šestimi moderno opremljenimi apartmaji (dva modra, dva rdeča in dva rumena):
  • Modri apartma: bivalni prostor (raztegljiva sedežna garnitura), spalnica (zakonska postelja), balkon in pogled na morje, velikost 33,9 m².
  • Rdeči apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in raztegljiva sedežna garnitura), balkon in pogled na morje, velikost 19,1 m².
  • Rumeni apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in postelja), brez balkona in pogleda na morje, velikost 18,5 m².

Vsak apartma ima svojo kuhinjo in kopalnico. V apartmajih je vsa posoda, kuhinjske krpe, brisače in posteljnina z rjuhami ter prevlekami za blazine in prešite odeje.

Razpis za sezono 2021 bo trajal od 10. 2. 2021 do 24. 2. 2021. Prijave se pričnejo zbirati po objavi razpisa.

 

Prijava na razpis je mogoča samo z izpolnjeno prijavnico. Prijavnico pošljite po pošti na naslov: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: solta@ozs.si.

 

Po končanem razpisu se bodo odobrili termini letovanj na podlagi zbranih točk prijavitelja, po vnaprej določenih kriterijih. O odobrenih terminih bodo prijavitelji obveščeni izključno po elektronski pošti, ki jo bodo navedli na prijavnici.

 

Do prijave na razpis so upravičeni:

- člani OZS in upokojeni člani OZS,

- zaposleni v OZS ali OOZ in upokojenci,

- nečlani.

 

Kriteriji za razdelitev kapacitet so letovanje v letih 2019 in 2020. Če dva ali več prijaviteljev doseže enako število točk, se dodatno točkuje še letovanje v letih 2017 in 2018. Točkovanje je sledeče:

  • glavna sezona – 0 točk;
  • predsezona in posezona – 5 točk; 
  • izven sezone – 10 točk in
  • nekoriščenje – 15 točk.

 

Prijavitelju se lahko dodeli letovanje v skupnem trajanju 7 ali 14 dni oziroma dve letovanji po 7 dni. Naslednje dodelitve so možne le v primeru nezasedenih kapacitet. Termini za tedensko letovanje so od petka do petka.

 

Prijavitelje, ki imajo ob prijavi dospele in zapadle finančne obveznosti do OZS, se pri določitvi cene za letovanje obravnava kot nečlane.

 

Neodobrene prijave se na podlagi števila doseženih točk razvrstijo v čakalno vrsto za primere odpovedi letovanj.

 

Po končanem razpisu se nezasedene kapacitete brez točkovanja delijo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav.

 

V primeru odpovedi letovanja iz opravičljivih razlogov (bolezen - ob predložitvi dokazila, smrt v družini), se letovanje stornira in se plačana ara vrne.

 

Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki (01) 58 30 521 ali na elektronskem naslovu solta@ozs.si.

Termini letovanj

Prijavnica

Cenik

Hišni redŠtevilo oseb: 4

Cena v sezoni: od 50 €/dan.
Cena izven sezone: 17 €/dan.
Ponudnik: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Kontakt: Nina
Telefon: (01) 58 30 504
e-Naslov: solta@ozs.si
Splet:
Nazaj
Pišite nam