Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
OZS počitnice

solta41

solta21

solta31

solta11

Vrsta počitnic: Morje    Nastanitev: Apartma

Stomorska, Šolta

V prijaznem mestecu Stomorska na dalmatinskem otoku Šolta ima Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (v nadaljevanju: OZS) počitniški dom s šestimi moderno opremljenimi apartmaji (dva modra, dva rdeča in dva rumena):
  • Modri apartma: bivalni prostor (raztegljiva sedežna garnitura), spalnica (zakonska postelja), balkon in pogled na morje, velikost 33,9 m².
  • Rdeči apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in raztegljiva sedežna garnitura), balkon in pogled na morje, velikost 19,1 m².
  • Rumeni apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in postelja), brez balkona in pogleda na morje, velikost 18,5 m².

Vsak apartma ima svojo kuhinjo in kopalnico. V apartmajih je vsa posoda, kuhinjske krpe, brisače in posteljnina z rjuhami ter prevlekami za blazine in prešite odeje.

 

Sezona 2022 je zaključena. Prijave za sezono 2023 se začnejo zbirati po objavi razpisa.

 

Dodatne informacije lahko dobite pri Nini Kotar na telefonski številki (01) 58 30 585 ali na elektronskem naslovu solta@ozs.si.
 

Hišni redŠtevilo oseb: 4

Cena v sezoni: od 50 €/dan.
Cena izven sezone: od 30 €/dan.
Ponudnik: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Kontakt: Nina Kotar
Telefon: (01) 58 30 585
e-Naslov: solta@ozs.si
Splet:
Nazaj
Pišite nam