Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...


Vrsta počitnic: Morje    Nastanitev: Apartma

Stomorska, Šolta

V prijaznem mestecu Stomorska na dalmatinskem otoku Šolta ima Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (v nadaljevanju: OZS) počitniški dom s šestimi moderno opremljenimi apartmaji (dva modra, dva rdeča in dva rumena):
  • Modri apartma: bivalni prostor (raztegljiva sedežna garnitura), spalnica (zakonska postelja), balkon in pogled na morje, velikost 33,9 m².
  • Rdeči apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in raztegljiva sedežna garnitura), balkon in pogled na morje, velikost 19,1 m².
  • Rumeni apartma: združena bivalni in spalni prostor (pograd in postelja), brez balkona in pogleda na morje, velikost 18,5 m².
Vsak apartma ima svojo kuhinjo in kopalnico. V apartmajih je vsa posoda, kuhinjske krpe, brisače in posteljnina z rjuhami ter prevlekami za blazine in prešite odeje.

Razpis za sezono 2019 je zaključen. Po končanem razpisu se nezasedene kapacitete brez točkovanja delijo na podlagi vrstnega reda prispelih prijav.

Prijavnico za letovanje pošljite po pošti na naslov: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: solta@ozs.si.

Prijavitelje, ki imajo ob prijavi dospele in zapadle finančne obveznosti do OZS, se pri določitvi cene za letovanje obravnava kot nečlane.

V primeru odpovedi letovanja iz opravičljivih razlogov (bolezen - ob predložitvi dokazila, smrt v družini), se letovanje stornira in se plačana ara vrne.

Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki (01) 58 30 521 ali na elektronskem naslovu solta@ozs.si.
 


Število oseb: 4

Cena v sezoni: od 50 €/dan.
Cena izven sezone: od 17 €/dan.
Ponudnik: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Kontakt: Nina
Telefon: (01) 58 30 521
e-Naslov: solta@ozs.si
Splet:
Nazaj
Pišite nam