Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Brezplačni on – line dogodek »Meritve za večjo stopnjo varnosti in zdravja«, 18.3.2021

23. FEBRUAR 2021  |   Valentina Melkić

Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS vas vljudno vabi na brezplačni on – line dogodek »Meritve za večjo stopnjo varnosti in zdravja«, ki bo potekal bo v okviru 40. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije«,  v četrtek, 18. marca 2021, od 9. do 13. ure.

Dogodek organizirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede, v programskem odboru in pri pripravi konference pa sodeluje tudi Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS.

Program dogodka: Program konference (in kasneje tudi povezava na dogodek)  je objavljen  na spletni strani: https://konferenca.fov.um.si/meritve/

Pogoji udeležbe:

Prijave na dogodek so mogoče do vključno 17. marca 2021 preko spletne prijavnice. Več informacij o samem dogodku dobite preko el. pošte: dominika.rozonicnik@gov.si ali T: 041-721-470.

Udeležba na dogodku »Meritve za večjo stopnjo varnosti in zdravja«, ki bo potekal online je brezplačna. Vsem, ki se boste prijavili na dogodek bo organizator poslal povezavo na dogodek, ki bo začela delovati 10 min pred samim začetkom dogodka, 18. 3. 2021.

Vljudno vabljeni !

Preberite tudi:

Pišite nam