Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija vzdrževalcev tekstilij - prva stran

sekcija-vzdrzevalcev-tekstilij

Usposabljanja za delo z nevarnimi snovmi za vzdrževalce tekstilij in pralnice

06. 12. 2021
Avtor: Katarina Železnik Logar - IVD

ON - line usposabljanje za zposlene delavce obsega:
 
•    Zakonske zahteve in ocena tveganja,
•    razumevanje informacij o nevarnih snoveh, ki jih preberemo na etiketi,
•    varnostni list in navodila za varno delo,
•    označevanje in skladiščenje nevarnih snovi,
•    varno delo z nevarnimi snovmi, s katerimi zaposleni rokujejo pri delu, preventivni ukrepi za   zagotavljanje varnega dela in varnega delovnega okolja,
•    ukrepi, ki jih izvedemo v primeru izrednega dogodka,
•    ukrepi prve pomoči ob zastrupitvi z nevarnimi snovmi,
•    rokovanje z odpadki,
•    pomembnost osebne varovalne opreme,
•    pisni preizkus.

Povezavo na on- line prejmete v četrtek 9. 12. 2021 ali petek 10.12.2021 zjutraj.

Prijava na uspodabljanje TUKAJ.  

Preberite tudi

Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu.

Spoštovani, Vabimo vas na 21. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 14. in 15. oktobra 2022 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve v Ankaranu javite na telefonsko številko: 05 66 37 444 ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev. Gre za najpomembnejši dogodek za tekstilce v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja tekstila in usnja, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije oziroma Sekcija tekstilcev in Sekcija predelovalcev kož pri OZS. Na srečanju bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces. Veliko bo priložnosti za druženje ter izmenjavo mnenj in izkušenj, kar je ne nazadnje priložnost, da spoznate vaše kolege oziroma potencialne stranke. Pridružite se nam in bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce v Sloveniji! Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave. Več o srečanju TUKAJ na tej povezavi https://www.ozs.si/koledar/tradicionalno-strokovno-srecanje-tekstilcev-6323a459216d47351279aa86 VLJUDNO VABLJENI!
04. 10. 2022