Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Na sejem MEGRA 2023 pod posebej ugodnimi pogoji za člane OZS

10. 11. 2022
Avtor: A.Š. - PR

Pomurski sejem vas pod posebej ugodnimi pogoji za člane OZS vabi k udeležbi in nastopu na 32. mednarodnem sejmu MEGRA, ki bo od 8. do 11. marca 2023 v Gornji Radgoni.

Sejem MEGRA je mednarodno srečanje ponudnikov, izvajalcev, strokovnjakov, investitorjev in uporabnikov s področij gradbeništva in energetike, kjer so predstavljene najnovejše možnosti za sodobne in trajnostne novogradnje, za obnovo stavb ter urejanje okolice.

S svojim poslanstvom pospešuje izrabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje ter gradi in posodablja energetsko, telekomunikacijsko, komunalno in prometno infrastrukturo ter poslovne prostore in domove. Investitorjem ponuja mojstrske izdelke in storitve, izvajalcem pa vrhunsko mehanizacijo, orodja, opremo in vrsto različnih znanj.

Posebna ponudba za člane OZS

Tudi v letu 2023 bodo člani OZS lahko na sejmu nastopili pod posebej ugodnimi pogoji tako za individualne kot skupinske zakupe razstavnega prostora. V nadaljevanju si oglejte predstavitev in ponudbo:

Megra 2023 predstavitev za clane OZS >>>
Ponudba za clane OZS Megra 2023 >>>
Prijavnica za clane OZS Megra 2023 >>>
 

Preberite tudi