Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

25. seminar radijske komunikacije, 2.2. - 4.2.2022

13. 01. 2022
Avtor: Valentina Melkić

Na podlagi sodelovanja OZS, Sekcije elektronikov in mehatronikov, in Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani vas strokovnjake, uporabnike in razvijalce sistemov radijskih komunikacij vljudno vabimo, da se udeležite 25. seminarja radijske komunikacije.

Seminar se bo odvijal od 2. do 4. februarja 2022 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, Tržaška 25, 1000 Ljubljana .(Predavanja se bodo odvijala v predavalnici P02 v pritličju, razstava pa bo v avli fakultete.)

 

Kratek povzetek:

 

Seminar že petindvajsetič organizira Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani .Vse o dogodku:  http://srk.fe.uni-lj.si/2022/glavna.php?fbclid=IwAR0lAMB1JqKohv0v-7n7qQ2v4Js335vypLTiEQSwI_OReieKTWW8pG0d2cA.

Poleg seminarskih predavanj bodo v avli fakultete postavljene plakatne predstavitve, zadnje dosežke merilne tehnologije pa bodo predstavila nekatera vabljena podjetja.

Na podlagi izkušenj, pridobljenih v dobrih dveh desetletjih izvajanja, je ta seminar postal uspešna oblika strokovnega izpopolnjevanja na podiplomski ravni, namenjena slovenskim strokovnjakom na hitro se razvijajočem področju radijskih komunikacij.

Strokovnjakom iz prakse nudi seminar vsa leta splošen vpogled v aktualne razvojne smernice in hkrati omogoča poglabljanje v novo nastajajoče tehnologije.

OZS je je medijski pokrovitelj dogodka.

 

PROGRAM: http://srk.fe.uni-lj.si/2022/glavna.php?page=program.html

 

KOTIZACIJA:

 

Kotizacija za strokovni seminar znaša 510 € brez 22 % DDV, a pozor: Članom OZS se pri kotizaciji za udeležbo prizna 20 % popust, če na prijavnici pod rubriko »Sporočilo / Message« vpišite : ČLAN OZS – 20 % popust pri kotizaciji

(Kotizacija vključuje udeležbo na vseh predavanjih, zbornik prispevkov v elektronski obliki, tri kosila ter prigrizke in pijačo v času seminarja. Udeleženci prejmejo tudi potrdilo o udeležbi na seminarju.)

PRIJAVA : http://srk.fe.uni-lj.si/2022/glavna.php?page=prijava.html . Potrebna pa je predhodna prijava do 19.01.2022

 

Dodatne informacije: Tomi Mlinar (tel. 030 400 660, tomi.mlinar[at]fe.uni-lj.si),  Boštjan Batagelj (tel. 01 4768 400, bostjan.batagelj[at]fe.uni-lj.si)

 

Vljudno vabljeni !