Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Sekcija elektronikov in mehatronikov - prva stran

sekcija-elektronikov-in-mehatronikov
KONEC MESECA NA KOPAH

Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2024

05. 01. 2024
Avtor: Anton Šijanec
KONEC MESECA NA KOPAH

Konec meseca, v soboto, 27. januarja 2024, bo na Kopah ponovno potekalo tradicionalno Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami. Dogodek, ki na enem mestu zbere dobrih 600 udeležencev, je postal ena največjih manifestacij slovenskih obrtnikov in podjetnikov.

Prireditev v sproščenem vzdušju ob športu in zabavi združi stanovske kolegice in kolege ter njihove družinske člane vseh generacij. Prav slednje je zelo pomembno, saj so naša podjetja v veliki večini družinska, vanje pa so zato vpete celotne družine.

Več informacij in obvezne prijave >>>

 

Okvirni program, Srečanje OZS, Kope, 27. januar 2024
08.00 – 09.00   Prihod tekmovalcev na smučišče Kope nad Slovenj Gradcem
08.00 – 09.00   Prevzem paketa (Info točka OZS) - zadolženi vodje ekip OOZ
09.15 – 09.30   Slavnostna otvoritev in nagovor predsednika OZS
10.00 – 13.00   Tekmovanje v veleslalomu
Od 15.00           Podelitev priznanj, pokalov in nagrad ter »živa glasba«, odvisno od vremenskih razmer

 

Srečanje starih in mladih

Starejši obrtniki in podjetniki lahko na dogodku srečajo svoje stare prijatelje, srednja najbolj aktivna generacija lahko v preobilici vsakodnevnega dela najde priložnost za sprostitev, stanovsko druženje in povezovanje, mlajši, ki v obrt in podjetništvo šele vstopajo, pa lahko ob igri in druženju spoznajo nove prijatelje, z njimi navežejo prve stike in tudi na tak bolj sproščen način spoznajo obrt in podjetništvo, ki je, kot vsi vemo, predvsem način življenja, ki preveva vse družinske člane.

kope 2024 slika 0001

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju z območnimi zbornicami za vse udeležence pripravlja dobro organiziran in večplasten dogodek, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase ter v dobri družbi preživel čudovit in sproščen dan v naravi.

Koroško smučišče Kope je raj za zimsko rekreacijo, druženje in zabavo vseh generacij. Bele strmine so raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja od začetnikov do vrhunskih smučarjev. Za ljubitelje teka na smučeh so na voljo slikovite proge, na Kopah pa je prav tako nešteto možnosti za nepozabne zimske sprehode v idilični naravi.

 

Pester program

Osrednji športno rekreativni dogodek bo tekmovanje v veleslalomu, ki se ga boste lahko udeležili vsi, ločeno ženske in moški v konkurencah različnih generacij, svoje veleslalomsko tekmovanje pa bodo imeli tudi otroci. Več o tem v pogojih in v prijavi >>>

kope 2024 slika 0002a

Za vse, ki se tekmovanja v veleslalomu ne boste udeležili, bo poleg prostega smučanja, sankanja, deskanja in teka na smučeh organizirano tudi tekmovanje območnih zbornic v pripravi različnih jedi, skuhane dobrote pa bomo po ocenjevanju vsi tudi pojedli.

kope 2024 slika 0003

Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov se bo zaključilo s plesom ob živi glasbi ter podelitvijo medalj, pokalov in nagrad najboljšim tekmovalcem po kategorijah. Za zabavo bo še pozno v noč poskrbljeno tudi v nočnem lokalu.

 

Obvezne prijave do srede, 24. januarja 2024 >>>

Na dogodek ste prisrčno vabljeni vsi obrtniki in podjetniki s svojimi družinskimi člani vseh generacij, vaši zaposleni, štipendisti, vajenci in učenci.

Na dogodek se morate nujno prijaviti! Prijave zbiramo na OZS, na vseh OOZ in na spletni strani >>>.

kope 2024 slika 0004

Rok za prijavo je sreda, 24. januarja 2024. Za več informacij o dogodku, različnih paketih udeležbe in najbolj preprosto prijavo sledite povezavi na več informacij in prijave >>>

 

Vzemite si čas in izstopite iz vsakodnevnega ritma

Izkoristite dogodek, ki ga pripravlja vaša stanovska organizacija. Vzemite si čas in izstopite iz vsakodnevnega vrtoglavega ritma svojih obveznosti. Dovolite si, da vas pestro dogajanje na srečanju potegne v čudovit dan, ki ga boste lahko preživeli v naravi ter ob tem nedvomno navezali tudi več novih stikov in prijateljstev.

kope 2024 slika 0005

 

Nasvidenje na Kopah!

 

splet logo ozs kope 2024