Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Peter Pišek ponovno izvoljen za predsednika Sekcije za promet pri OZS

01. 04. 2022
Avtor: Eva Mihelič

Poslanci skupščine Sekcije za promet pri OZS so na volilni skupščini za predsednika sekcije ponovno izvolili Petra Piška. V nagovoru poslancem je Pišek izpostavil številne aktivnosti, ki jih je sekcija izpeljala v minulem mandatu, in dodal, da bo, če bo izvoljen, na vseh področjih nadaljeval začrtano pot.

Po izvolitvi se je vsem zahvalil za podporo. »Izredno veliko mi pomeni, da sem dobil soglasno podporo, kar je močna motivacija za delo v prihodnje. Zagotavljam vam, da bom funkcijo predsednika sekcije vestno in vztrajno opravljal tudi v prihodnjih štirih letih. Prizadeval si bom, da boste lahko ponosni na svojega predsednika, sekcijo in OZS,« je med drugim dejal Pišek.

Poslanci skupščine sekcije so na Piškov predlog potrdili tudi nov upravni odbor sekcije, ki ga bodo v prihodnjih štirih letih poleg predsednika sestavljali: Bogdan Semenič, Franc Selič, Gašper Rudl, Branko Cipot, Peter Mirt, Dejan Žunič, Srečo Vidic, Franc Seršen, Stanislav Čepon in Miran Krušič.

upravni odbor sekcije za promet