Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Smiljan Škarica je novi predsednik sekcije frizerjev pri OZS

28. 09. 2020
Avtor: Vlasta Markoja

Člani Upravnega odbora sekcije frizerjev so danes na seji, skladno s poslovnikom o delu sekcije frizerjev, izvolil novega predsednika sekcije frizerjev, ki je do konca mandatnega obdobja 2018-2022 postal Smiljan Škarica. Za podpredsednico so izvolili Brigito Pušnik.

Na seji upravnega odbora je na začetku seje Mitja Korunovski izpostavil aktualne informacije na področju poklicnega izobraževanja. Praktično usposabjanje dijakov pri delodajalcih poteka nemoteno, seveda skladno s sprejetimi ukrepi (zaščita oprema maska in vizira ali zaščitna maska in zaščitna očala, ustrezna razdalja.

Nina Scortegagna Kavčnik je na seji povzela najpomembnejše poudarke in ukrepe, ki so zajeti v predlogu zakona PKP5 – protikorona paketu, ki je še v zakonodajni obravnavi. Dejstvo pa je, da so predlagatelji v veliki meri upoštevali predloge zbornice in je med predlaganimi ukrepi veliko predlogov OZS (temeljni dohodek, podaljšanje čakanja na delu doma za vse dejavnosti in ne le za turizem in industrijo prireditev, ...).
Ko bo zakon potrjen in objavljen v Uradnem listu, boste seveda preko e-novic o tem obveščeni vsi člani zbornice.