Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Vabljeni na 11. industrijski forum IRT 2019, 3.6. in 4.6. 2019, Portorož

Vljudno vabljeni da tudi letos obiščete Industrijski forum IRT 2019, ki bo letos že 11. po vrsti, ponovno v Portorožu.

Ker imamo z naslova OZS na pobudo Odbora za znanost in tehnologijo z organizatorjem dogodka podpisan tudi dogovor o sodelovanju in že vrsto let odlično sodelujemo, se lahko člani OZS dogodka udeležite tudi ugodneje, kot sicer:

Za člane OZS je kotizacija cenejša za 5%, če je predprijava do 24.5. je vam to zagotovi še  dodatni 10% popust na sicer redne cene kotizacije, ki znašajo (brez DDV):

-          za prvi dan - 3.6.-  175,00 €

-          za drugi dan- 4.6.-  155,00 €

-          za  oba dneva 255,00 €

Za uveljavitev popusta ob prijavi v rubriko »Vaše sporočilo« obvezno vpišite » ČLAN OZS«

Prijava je obvezna na: https://forum-irt.si/prijava/udelezenci/

Program za prvi in drugi dan je objavljen tukaj: https://forum-irt.si/program/
Vljudno vabljeni !

novica 8. Kongres podjetnikov Slovenije , 31. maj in 1. junij, Hotel Bernardin, Portorož
Letošnja rdeča nit kongresa: Vodenje, ki navdihuje, digitalizacija podjetja in sodobne podjetniške prakse. Poleg klasičnih podjetniških tem, ne bo manjkalo tudi aktualnih tem, kot so: blockchain, družinsko podjetništvo, sodobno vodenje malega podjetja, digitalni marketing, digitalizacija podjetja, umetna inteligenca, strojno učenje robotizacija, sodobno brandiranje in še kaj. Na kongres vas vabita tako organizator kongresa, kakor tudi Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS, kot partner dogodka.
novica Napovednik: 29. Strokovno srečanje kovinarjev bo letos 23. in 24. novembra 2019 v Črnomlju
Rezervirajte si čas - letošnje že 29. strokovno srečanje kovinarjev bo potekalo v soboto in nedeljo, 23. in 24. novembra 2019 v Črnomlju.
novica Slovenski podjetniški sklad objavil javne pozive za 11 vavčerjev
Mikro, malim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju MSP) bo program spodbud malih vrednosti, ki ga izvaja Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.
novica Rezervirajte si čas in se udeležite dvodnevnega STROKOVNEGA SREČANJA PLASTIČARJEV, ki bo potekalo 31. maja in 1. junija 2019, v Hotelu Dvorec, v Tolminu
Svojim članom želi sekcija tudi letos, kakor že leta do sedaj, v sklopu dvodnevnega dogodka ponuditi strokovno izbrana predavanja uveljavljenih predavateljev, kakor tudi predavanja na teme z aktualnih, splošnih področij, katerih znanja so potrebna in zanimiva za obrtnike in podjetnike pri njihovem opravljanju dejavnosti, poslovanju. Za čim bolj prijetno počutje bomo strokovni del povezali s prijetnim neformalnim druženjem, kjer bo mogoče na osebni ravni vzdrževati in navezovati nove poslovne stike.
novica Mednarodni industrijski sejem 2019 in predavanje "Vidiki zagotavljanja skladnih in varnih strojev na trgu oz. v tehnološkem procesu"
Vljudno vabljeni da obiščete Mednarodni industrijski sejem MIS 2019, ki bo potekal od 9. – 12. aprila 2019 na celjskem sejmišču. Mednarodni industrijski sejem v Celju je bienalni sejem s področij strojegradnje in orodjarstva, varjenja. Ta sejem vsem, ki delujete v teh panogah, predstavlja priložnost za predstavitev novosti, za srečanje z obstoječimi kupci in za primerjavo z vašimi konkurenti. V sklopu sejma se bodo v dvorani C1 na skupnem razstavnem prostoru s svojimi izdelki in storitvami predstavili tudi člani Sekcije kovinarjev in Sekcije plastičarjev pri OZS.
Pišite nam