Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcija kovinarjev - prva stran

sekcija-kovinarjev

novica Vabljeni na eforum IRT 2021 ( 21. in 22. junij 2021) - BREZPLAČNA prijava

Tudi letos ste s strani OZS, Odbora za znanost in tehnologijo pri OZS, vljudno vabljeni na dogodek Industrijski forum IRT, kjer z organizatorjem že vrsto let sodelujemo kot partnerska zbornica.

Dogodek z vrhunskimi strokovnimi tematikami se bo letos odvijal 21. in 22. junija 2021. Novost je, da se letošnje leto seli na splet, vendar ohranja vse potrebno, da ostaja vaš strokovni vir.

Dogodek je tudi BREZPLAČEN. 

Za udeležbo je potrebna le PRIJAVA: https://www.forum-irt.si/prijava/udelezba-e-forum/, s katero si omogočite nemoteno spremljanje vseh predavanj tako prvi dan 21. junija, kot v celoti vseh predavanj tudi drugi dan 22. junija.

Prvi dan dogodka, 21.6.2021, je namenjam poslovnim vsebinam. V središče postavljamo dinamiko preobrazbe industrije in štiri slovenske zglede, izstopajoče tudi mednarodno. Kdaj in kako so se lotili trajnostne preobrazbe in zakaj so pri uresničevanju uspešni? Zakaj je potrebno pogled od izdelkov usmeriti na trg in kako pri tem pomaga dizajn thinking in osredotočenost v kupca? Program prvega dneva si lahko pogledate tukaj: https://eforum-irt.si/wp-content/uploads/2021/06/1.-dan-Program-industrijskega-foruma-IRT-2021.pdf

Drugi dan dogodka, 22.6.2021,  bodo slušatelji lahko prisluhnili 33 strokovnim predavanjem s področij umetnih mas in njihove predelave, avtomatizacije in robotizacije, naprednih tehnologij izdelave, in sodobnih materialov ter digitalizacije in pametnih rešitev na različnih področjih od razvoja, proizvodnje do vzdrževanja in menedžmenta kakovosti.

Program drugega dneva si lahko pogledate tukaj: https://eforum-irt.si/wp-content/uploads/2021/06/2.-dan-Program-industrijskega-foruma-IRT-2021.pdf

 

Celotno stran letošnjega eforum IRT 2021 si lahko ogledate tukaj:  www.eforum-irt.si

 

Vljudno vabljeni !

novica Uredba o embalaži in odpadni embalaži

Vlada je 8.4.2021 sprejela Uredbo o embalaži in odpadni embalaži, ki je izvedbeni predpis na podlagi novele Zakona o varstvu okolja (ZVO-1J).

novica Poročanje o embalaži dani v promet v RS v letu 2020 in poročanje o nastalih odpadkih in ravnanju z njimi za leto 2020 - do 31.03.2021

V kolikor ste zavezanci morate tudi letos do 31.03.2021 poročati o EMBALAŽI dani v promet v letu 2020 in o nastalih ODPADKIH in ravnanju z njimi za leto 2020.

novica Obveznosti pri dajanju embalaže na trg in obveznosti pri ravnanju z odpadki

Vljudno bi vas želeli opomniti, da morate, v kolikor ste zavezanci, tudi letos do 31.03.2021 poročati o embalaži dani v promet v letu 2020 in o nastalih odpadkih in ravnanju z njimi za leto 2020. V kolikor na to temo potrebujete dodatna pojasnila, ste člani OZS vljudno vabljeni, da se udeležite brezplačnega spletnega izobraževanja na temo.

novica Obveznosti pri dajanju embalaže na trg in obveznosti pri ravnanju z odpadki

V kolikor ste zavezanci za poročanje, morate tudi letos do 31.03.2021 poročati o embalaži dani v promet v letu 2020 in o nastalih odpadkih in ravnanju z njimi za leto 2020. Če na to temo potrebujete dodatna pojasnila, ste člani OZS vljudno vabljeni, da se udeležite brezplačnega spletnega izobraževanja na temo.
Pišite nam