Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Obiščite sejem K Duesseldorf 2019 z letalom !

22. 08. 2019
Avtor: Valentina Melkić

Glede na izkazan interes naših članov po obisku sejma K Duesseldorf 2019 z letalom, vas vabimo k ogledu tega največjega svetovnega sejma plastike in gume in sicer od  19. do 21. oktobra 2019.

 

Sekcija plastičarjev pri OZS je za člane OZS tokrat pridobila 8 %  popust pri izvajalcu potovanja KOMPAS CELJE d.d., dodatno pa se je sekcija odločila, da bo članom sofinacirala tudi del kotizacije za ENO osebo na posamezno prijavljeno podjetje, člana OZS in sicer :

 

- v primeru od 1 – 20 prijavljenih podjetij, članov OZS: 80 Eur / podjetje

- v primeru od 21 – 30 prijavljenih podjetij, članov OZS: 60 Eur / podjetje

 

Obisk sejma bo ob zadostnem številu potnikov omogočen z letalskim prevozom Ljubljana – Duesseldorf, v primeru nezadostnega števila prijavljenih potnikov se bo program izvedel z rednim letalskim prevozom iz Ljubljane in potem s hitrim vlakom iz Frankfurta do Duesseldorfa.

 

Sejem K Duesseldorf 2019 - program in pogoji prijave

Cene v tem programu še ne vključujejo popustov, zato ČLANI OZS OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE opombo » ČLAN OZS« in NAZIV PODJETJA S KATERIM STE ČLAN OZS, da boste na navedeno ceno prejeli  oba dogovorjena popusta! (Ob prijavi je potrebno plačati 30 % cene aranžmaja. Popust se bo obračunal ob izstavitvi računa za dokončno plačilo, cca 14 dni pred odhodom!)

 

V kolikor se želite prijaviti ne odlašajte s prijavo in se prijavite čim prej, saj so mesta so na razpolago le do zapolnitve tako za člane OZS, kakor za širšo javnost.

Zadnji rok za prijavo 10. september 2019

 

Prijave sprejema KOMPAS CELJE d.d. , kjer lahko dobite tudi ostale potrebne informacije.

 

Kontakt za informacije in rezervacije:

KOMPAS CELJE d.d.  

Brane Preša

Tel.: 03 428 03 24

e-mail: brane.presa@kompas-celje.si