Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ŽIVILCI

Spletno izobraževanje: Označevanje živil in označevanje mesa ter obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih

14. 11. 2023
Avtor: Iris Brkovič
ŽIVILCI

Sekcija živilskih dejavnosti organizira spletno izobraževanje na temo:
 

»Označevanje živil in označevanje mesa - obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih«
 

Izobraževanje bo potekalo: v petek 24. 11. 2023 ob 14.00 uri v preko spleta (potreben je računalnik, internetna povezava in zvočnik, kamera po želji).

Kotizacija:       
za člane OZS je predavanje brezplačno
za ostale udeležence (ne člane OZS) 55,00 Eur (DDV vključen)

 

Prijavite se tako, da izpolnite (klikni)- Spletna prijavo na dogodek


Spletna prijava je obvezna saj vam bomo lahko le tako na vaš e-naslov posredovali link do povezave na izobraževanje. Prijavljenim bo link posredovan v torek 21.11.2023 in v petek 24.11.2023 dopoldan.

 

Vsebina:
Ker so vprašanja glede označevanja živil, se je Sekcija živilskih dejavnosti pri OZS odločila za vas organizirati predavanje, kjer bomo predstavili zakonodajo s področja označevanja živil z vsemi aktualnimi novostmi med drugim tudi glede označevanje mesa - obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih. Vljudno vabljeni.


Program strokovnega izobraževanja s pričetkom ob 14 uri:

  • Zahteve zakonodaje glede označevanja živil
  • Označevanje predpakiranih živil s primeri (velikost označb na živilih, zahtevani podatki…)
  • Označevanje mesa - Obvezno označevanje slovenskega izvora mesa na računih
  • Označevanje živil, ki niso dana na trg kot predpakirana (priprava in prodaja sendvičev, slaščic ipd.)
  • Prodaja živil  in prodaja preko spleta
  • Odpoklici in umiki živil, interni postopki

Predavala bo Blaža Nahtigal, dr. živilskih znanosti

Predviden zaključek ob 17.00 uri

 

Kotizacija:         

za člane OZS in njihove zaposlene je brezplačno

za ostale udeležence (ne člane OZS) 55,00 € (DDV vključen)

Plačilo kotizacije (za ne člane OZS): prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije transakcijski račun 02013-0253606416 račun NLB d.d., sklic 200024.
Potrdilo o plačilu pošljete skupaj z izpolnjeno prijavnico na e-naslov iris.brkovic@ozs.si ali po faxu 01 50 54 373.

Spletna prijava je pogoj za prejem spletne povezave do dogodka.

Dodatne informacije: Iris Ksenija Brkovič, sekretarka sekcij: iris.brkovic@ozs.si, 01 5830 566

Vljudno vabljeni!