Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

GreenTech Days meet Future of Building 2024

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Dunaj, Avstrija
  • Trajanje od 17.04.2024 do 18.04.2024
  • Cena: Kotizacije ni.

GreenTech Days meet Future of Building 2024


Mednarodni dogodek z delavnicami in priložnosti za mreženje bo potekal na Dunaju v Avstriji. To je edinstvena priložnost za ustvarjanje novih poslovnih stikov. Dogodek je organiziran v okviru mreže Enterprise Europe Network.

Naziv dogodka: GreenTech Days meet Future of Building 2024

Rok prijave: 15.4.2024 na https://gtdmeetfob2024.b2match.io/

Dogodek bo potekal 17. in 18. aprila 2024 kot hibridni dogodek. Podjetja in strokovnjaki iz več kot 80 držav se bodo povezali na temah, projektih in izdelkih na področju zelenih tehnologij in gradbeništva.

Glavne teme dogodka:

- Okolje: ravnanje z odpadki, recikliranje, krožno gospodarstvo, pretvorba odpadkov v energijo, učinkovita raba virov, upravljanje z vodo, oskrba z vodo, čiščenje odpadnih voda, čiščenje odpadnih voda, filtrirni sistemi itd.

- Energija: vodna energija, vetrna energija, sončna in fotovoltaična energija, biomasa, biogoriva, bioplin, toplotne črpalke, geotermalna energija, vodik, shranjevanje energije itd.

- Gradbeništvo: storitve načrtovanja, arhitektura, urbanizem, gradbena tehnologija, energetsko učinkovite stavbe, gradbeni materiali, izolacijski materiali itd.

- Gradbeništvo in infrastruktura: vrhunski napredek na področju gradbeništva in infrastrukture, vključno z najsodobnejšimi gradbenimi materiali, inovativnimi gradbenimi metodami, strategijami načrtovanja, usmerjenimi v prihodnost, vključevanjem robotike, tehnikami gradnje iz lesa in lesenih konstrukcij, interdisciplinarnim sodelovanjem in še veliko več.

Spletna stran dogodka: https://gtdmeetfob2024.b2match.io/

Dodatne informacije: Edina Zejnić, tel.: 01 58 30 586, e-pošta: edina.zejnic@ozs.si

een