Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Digitalni marketing za podjetnike

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Spletna delavnica - ZOOM
  • Datum: 05.12.2023
  • Ura: 08:30 - 12:15
  • Cena: 80,00 € + 22 % DDV / udeleženca - 97,60€
  • 50,00 € + 22 % DDV / udeleženca člana OZS - 61,00€

Digitalni marketing za podjetnike


Digitalni svet se ves čas spreminja - ali poznate in uporabljate večinoma brezplačna digitalna orodja, ki vam lahko pomagajo pri poslu? Delavnica vam nudi pregled za podjetnike aktualnih marketinških kanalov - spletnih strani, družbenih omrežij, drugih kanalov trženja in koristnih orodij. Namenjena je predvsem tistim, ki se še niste spustili v svet digitalnega marketinga, ker se vam zdi prekomplicirano, predrago ali pretežko. Delavnica ni ozko specializirana na eno področje, ampak nudi pregled uporabnih kanalov in orodij današnjega digitalnega marketinga.

PODROBNEJE:
- Ali naj imam spletno stran / trgovino ali ne?
- Katera družbena omrežja so zdaj aktualna?
- Katera so primerna za moj posel?
- Ali naj sodelujem z vplivneži - zakaj in kako?
- Ali sploh kdo še bere emaile?
- Zakaj naj se trudim z dobro vsebino?
- Ali je oglaševanje na spletu nujno?
- Umetna inteligenca in marketing
- Brezplačna orodja za lažje in hitrejše delo, ..... in še več

Trajanje: 5 pedagoških ur s krajšim vmesnim odmorom
Gradivo: DA

O PREDAVATELJICI:
Biserka Kišić

biserka kišić digitalni marketing
Foto: Andraž Purg.

Biserka Kišić iz podjetja KISIK Komunikacije prinaša svoja znanja in izkušnje več kot 20–letnega dela na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

- - - - - - -

Spletno izobraževanje je plačljivo.
Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na dnu te strani.


Člani / Nečlani:
Plačilo kotizacije / udeleženca:
Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 - davčna številka. Namen plačila: OTHR. Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov izobrazevanje@ozs.si


Pisne odjave poslane na izobrazevanje@ozs.si upoštevamo do 1 dneva pred izvedbo izobraževanja, sicer zaračunavamo 100 % kotizacijo. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti. Webinar se NE snema.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Svetovalni in izobraževalni center OZS, izobrazevanje@ozs.si, 01 5830 504, Svetovalni in izobraževalni center OZS

Vljudno vabljeni!