Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
OZS Tuji trgi
INOVATIVNE PRAKSE

Vabilo na ThinkXR dogodek - predstavitev inovativnih praks, 6.12.2023, Koper

24. 11. 2023
Avtor: EEN
INOVATIVNE PRAKSE

Partner projekta Enterprise Europe Network - Fakulteta za management, Univerza na Primorskem, Vas vljudno vabi na ThinkXR dogodek, na katerem bodo predstavili dosedanje inovativne prakse uvajanja XR tehnologij (navidezna in obogatena resničnost) v slovenskem izobraževanju ter skupaj z vami izmenjali izkušnje in mnenja in se pogovorili o možnih poteh nadaljnjega razvoja ter različnih sodelovanj in sinergij. Dogodek bo tudi odlična priložnost za mreženje, saj bo združeval strokovnjake, izobraževalne ustanove, mentorje, podjetja in vodilne mislece v tehnološkem sektorju. 

 

Dogodek bo 6.12.2023 na Fakulteti za management v Kopru, Izolska vrata 2. Začetek je ob 16.30, ob 18.00 pa sledi mreženje, pogostitev ter demonstracija XR opreme.

 

Prijavite se tukaj:  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=p-khtNHk-0ux6O_maY-5e-6VsMmk_YVKi9IhPjvyAwhUOFIyMlM3MVJCUEdNUUw0RUs1MEgyV09EOC4u

 

Vljudno vabljeni!

Preberite tudi