Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Poziv podjetjem, da aktivno pristopijo k pogovorom za sklepanje pogodb z dobavitelji električne energije

16. 11. 2022
Avtor: Jasmina Malnar Molek

Vlada Republike Slovenije zaradi negotovih razmer na energetskih trgih z različnimi deležniki, tudi dobavitelji, sodeluje z namenom izmenjave informacij in iskanja najboljših rešitev za to, da prebrodimo to zahtevno obdobje.

Upoštevajoč razvoj dogodkov na EU ravni v zadnjih mesecih si vlada ves čas prizadeva, da poleg sprejemanja različnih ukrepov, posreduje informacije, ki bi pripomogle k čim boljši obveščenosti in za slovensko gospodarstvo zanesljivejši ter cenovno vzdržni oskrbi z energijo. Tako Vlada Republike Slovenije poziva predstavnike gospodarstva, da aktivno pristopijo k pogovorom z dobavitelji električne energije, pridobijo več ponudb in pristopijo k pogovorom za sklepanje pogodb, na podlagi katerih bodo lahko sprejeli utemeljene odločitve za zagotovitev varne in cenovno dostopne oskrbe v letu 2023.

Vir: Vlada RS