Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
ZAPOSLOVANJE TUJCEV

Povežite se z iskalci zaposlitve v Srbiji

08. 05. 2024
Avtor: Nina Ličar
ZAPOSLOVANJE TUJCEV

Zaradi velikega zanimanja tudi v letu 2024 Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) nadaljuje zaposlitvene dogodke v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji. Na dveh dogodkih, ki ju organizirajo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Beogradu, se boste imeli priložnost povezati z iskalci zaposlitve iz Srbije: 10. junija v Beogradu, 12. junija pa v Nišu. Vaše prijave sprejemajo do 17. maja.

Sodelujočim delodajalcem bodo brezplačno zagotovili razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bodo poskrbeli za promocijo obeh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Srbiji pa boste poskrbeli sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane).

Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno.

Za udeležbo na dogodkih izpolnite spletno prijavnico https://ankete.ess.gov.si/PrijavaSrbija najkasneje do 17. 5. 2024. Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bodo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 21. 5. 2024.

Delodajalci, ki se dogodkov ne morete udeležiti, lahko na ZRSZ pošljete letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih razdelijo med udeleženci. Več informacij je dostopnih na povezavi.

Vir: ZRSZ