Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Odprt razpis - Green Infrastructure goes business award 2023

01. 12. 2022
Avtor: Valentina Melkić

Od 24. novembra 2022 je odprt je natečaj za podporo inovativnih idej, izdelkov in storitev za zeleno gospodarstvo v alpski makroregiji. Gre za pobudo Strategije EU za alpsko regijo (EUSALP), ki jo financirata Avtonomna dežela Bolzano in bavarsko deželno Ministrstvo za okolje in varstvo potrošnikov.

V okviru natečaja iščejo inovativne ideje in trajnostne izdelke, storitve in poslovne modele s pozitivnim vplivom na zeleno infrastrukturo (GI) na območju EUSALP. Aktualni razpis poudarja predvsem rešitve, ki prispevajo k blaženju podnebnih sprememb in prilagajanju nanje.

Na natečaju lahko sodelujejo start-upi, že uveljavljena podjetja, zavodi, društva in fizične osebe iz alpske regije. Mednarodna žirija bo izbrala 6 zmagovalcev.

Razpis je odprt do 31. januarja 2023. Prijavni obrazec in več informacij najdete na spletni strani www.gi-goes-business.eu.

Kontakt za eventualna vprašanja je objavljen tukaj: https://www.gi-goes-business.eu/contact

Preberite tudi