Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
GRADBINCI

Obiščite sejem MEGRA, z več projekti sodeluje tudi OZS

09. 03. 2023
Avtor: Anton Šijanec
GRADBINCI

Svoja vrata je odprl 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij MEGRA. Do sobote bo predstavljal najnovejše možnosti za sodobne, zelene novogradnje, za obnovo stavb in urejanje okolice, pospeševal bo izrabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje ter gradil in posodabljal infrastrukturo, poslovne objekte in domove. Investitorjem bo ponudil mojstrske izdelke in storitve, izvajalce pa opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji, opremo in znanjem, mlade pa opozoril na pomen gradbeništva in obrti ter jim ponudil ciljno izobraževanje in zaposlitev.

 

Znak kakovosti v graditeljstvu tudi našemu članu

znak kakovosti zrmk 2023 01

Prvi dan sejma je Gradbeni inštitut ZRMK podelil svoje certifikate Znak kakovosti v graditeljstvu, prejel ga je tudi član naše stanovske organizacije Matej Dulc, Dulc d.o.o., na fotografiji prvi z leve.

 

Na sejmu bodo promocije poklicev

Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota, Lendava,  Gornja Radgona in Ljutomer vas v sodelovanju s svojimi partnerji vabijo, da si v v petek do 9 do 12. ure ogledate predstavitve poklicev v gradbeništvu in sicer:

• Zidar, tesar, klepar krovec, keramičar in kamnosek – v hali A (razstavni prostor 30)

• Slikopleskar – v hali B (razstavni prostor 805)

• Voznik in strojnik gradbene mehanizacije (razstavni prostor zunaj Z/2022)

 

Slikopleskarji z zaključkom uspešnega evropskega projekta in prvim predstavitvenim izobraževanjem

Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS vas vabi na PSA slikopleskarsko delavnico, ki bo potekala v petek, 10. marca 2023 od 9 – 17 ure v dvorani B, razstavni prostor 804.

Tema bo Učenje tradicionalnih slikopleskarskih tehnik: Imitacija lesa in imitacija kamna, sodelovali pa bodo mladi bodoči slikopleskarji iz več evropskih držav pod mentorstvom slikopleskarskega mojstra iz Češke.

Gre za izvedbo prve delavnice Slikopleskarske akademije PSA. Več o projektu >>>

 

 

Vabljeni na sejem MEGRA  >>>

 

Preberite tudi